Máte někdo zkušenosti s domem Perla plus?

Dobrý den,máte někdo zkušenosti s tímto typem RD?Chtěli by jsme dřevostavbu a uvítala by jsem každou radu co se týče tohoto projektu,vytápění,rekuperace atd.Děkujem.P.S.Pokud by byla možnost fotogalerie interiéru a exteriéru byla bych moc ráda.Uvitám každou motivaci ke stavbě.
Odpovědět
Profilova fotka
Perlu jsme původně chtěli stavět, ale pak jsme zjistili, že to sice u dřevostavby není problém ,ale znamená to individuální projekt.Tím by se stavba dost prodražila oproti katalogovým domům, co sami firmy na dřevostavbu nabízí.A přišlo nám i lepší stavět dům, který už v minulosti stavěli a mohli jsme ho vidět už v reálu a tím si udělat přestavu, zda nám opravdu bude vyhovovat. A motivace? Tu sama po skoro 4 letech příprav na stavbu těžko někdy sama hledám.Tak hlavně pevné nervy!!!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
:-) Ahojky, plánujeme stavbu naráčku RD Perla Plus, ale ne drřevostavbu, ale klasickej. Teď jsmenyní ve fázi, kdy jsme zadali projektantovi, aby nám ho nakreslil a budeme ladit menší úpravy... :-) Myslím, že to je moc hezkej menší domeček, už se na něj moc těším. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Tak co stavíte nebo postavil jste ho někdo už???
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?