Nápady k projektu bungalovu

Chtěla bych poprosit zkušené, co byste udělali jinak? Asi zrušit špajz a dveře udělat ze zadveri, aby byla v domě aspoň nějaká komora. Co vám tam chybí, co předělat? Moc se mi nelíbí wc v zadveri, ale kam s nim? Nějaké nápady? Moc děkuji za pomoc.
Odpovědět
A kde je technicka miestnost na kotol atd.?
Odpovědět
@paulz kotel je zatím plánovaný v zadveri (za vchodovými dveřmi)
Odpovědět
Napadá mne prohodit spíž a WC. Předpokládám, že Vás také napadlo, ale samozřejmě by se musela odebrat krajní skříňka v kuchyni, abyste se dostali do spíže:) Nebo zašupovačky místo klasických dveří.
Odpovědět
změřil bych si jídelní stůl, na tu židli v čele bych připočetl alespoň 80 cm na pohodlné vstávání a kolik kouknul kolik zbyde na obývák.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se nebudete zouvat venku před dveřma, tak si vše na botech nanesete do zádveří, a nejde jen o hlínu či prach... mikroskopicke části chlustanců, výkalů... A pokaždé když půjdete na záchod si to na ponožkách či papučích roznesete po celém bytě.
Odpovědět
@lindaaa10 jj, napadlo, ale pak jsme si říkali, ze bychom si moc nepomohli a ještě by se zmenšila uz tak malá kuchyň... Ale dekuju za nápad.
Odpovědět
@r4d3k74 rada bych jídelní stůl otočila o 90 st, ale je mi jasné, ze tam asi moc místa nebude. Ale s tím si můžeme pohrát. Viděla jsem zde dost podobných obýváků, takže spousta inspirace.
Odpovědět
@katulele ... proto se mi to wc v zadveri moc nelíbí... Asi budeme muset více chodit na wc do koupelny a v zadveri bude pro návštěvy nebo když budeme venku :(
Odpovědět
Ještě by šlo spíž zúžit a protáhnout a vedle dát WC se vstupem z chodbičky. Akorát nevím, jak by vycházelo velikostně. My to vyřešili tímto způsobem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?