Názor na projekt 4+KK

Dobrý den, moc se nám líbí tento projekt, ale rádi bychom ještě šatnu v některém pokoji, kde bychom umístili ložnici. Druhou koupelnu bychom rádi zachovali. Nemáte, prosím, někdo nějaký nápad jak by to šlo vyřešit?
Odpovědět
Co koupelnu 1.08 přepůlit na polovinu, v té z chodby udělat jen wc a umyvadlo a v druhé půlce udělat šatnu? Pokud by to bylo malé, nabízí se prodloužení domu např o 1 m, tedy místo 11x 12 by vzniklo 12x12 a tím by se o metr prodloužilo wc (a vešel by se sprcháč) i by se o metr prodloužila ta nová šatna. Nic jiného mne bohužel nenapadá.
Odpovědět
To zádveří a ta technická s pračkou jsou neprakticky.
Odpovědět
Profilova fotka
Zrušit technicku s koupelno, místo něj dát jeden pokoj, přístupný z dlouhé chodby. Z pokoje 1.07 udělat technickou s jednou koupelnou. Chodbu jednoznačně udělat normální, bez těch výklenků (vypadá to tedy otřesně, ani nechci vědět, jak složitě se to bude stavět). Určitě by se s těmi pokoji dalo více pohrát, jsou docela prostorné. Brát do úvahy taky světové strany, určitě chcete okno z koupelny na terasu? Nebo tam budou dveře kvůli přístupu na wc? Spousta informací z toho nejde vyčíst. My než jsme začli stavět, měli jsme tak 50 různých návrhů půdorysu. Ten první málokdy vyjde jako nejlepší. V jednoduchosti je krása.
Odpovědět
@martin_s Z jakého důvodu? Myslíte rozměrově?
Odpovědět
@fe_kii Zádveří: Dveře jsou kousek od sebe - naproti sobě, ale směr otvírání je jiný, klika je na opačné straně. Jsou tam troje dveře a zádveří má 3m2, což si tam nedokáži představit pohodlné fungování. Máte tam více pokojů, tudíž bude v domě asi i více členů. Do růžku dáte malý botník a před ním a vedle něj mátě 1 metr. Ideálně by tam měla být nějaká špinavá zona, kde se můžete pohybovat v botech a čistější bez bot nebo snad plánujete se obouvat před dveřmi. Přes tu špinavou zonu budete ještě běhat k pračce. Na zádveří navazuje chodba, která je 1,7m široká, což vůbec nejde dohromady. Technická: Ta 1,1m úzká nudle je k ničemu. Je to vlastně plýtvání místem, protože se tam kromě pračky nedá nic dát, jinak se neprojde. Neměl by tam být ještě bojler a kotel?
Odpovědět
@martin_s Bojler a kotel máme oboje nad pračkou a sušičkou. S tím zádveřím máte pravdu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?