Názor na půdorys

Ahoj, prosím o komentáře nebo nějaké nápady či připomínky k našemu půdorysu. Děkuji vřele :-)
Odpovědět
@kotel ako prvotný nástrel celkom fajn. Vymenil by som tú prechodnú chodbu z garáže s kúpelňou, ktorá touto výmenou bude môcť mať okno.
Odpovědět
Já bych zrušil tu zeď co vede z obýváku na schody, nebo se do patra nedostanete :-D 8-)
Odpovědět
@ares11 jo děkuji - tak jsem to měl také ale bylo mi řečeno něco ohledně čistých zón :) jako že budu přes celou chodbu kde budu mít obuv atd. chodit na toaletu ... navíc takto mi to přijde jako že tam alespoň naházíme boty a nebudou v chodbě vůbec @josephporta haha :-) čekal jsem kdo se chytí - ta tam původně byla aby mi to počítalo rozměry místností
Odpovědět
Profilova fotka
Zrušila bych dveře do pracovny z chodby, byl by pak prostor na dvojnásobnou skříň v předsíni. Na záchod to přes obývák není i tolik dál. Moc se mi líbí to řešení spojených dětských pokojů, které lze v budoucnu oddělit.
Odpovědět
@kotel na 1.NP je okno mezi pracovnou a obývacím pokojem? Nesedí mi tam otevřený prostor =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přejde mi, že na velikost zádveří je tam až moc dveří... potom se mi nelíbí umístění krbu - je úžasné sedět v zimě večer před krbem a koukat, jak to praská a plápolá :-) Dětské pokoje mi přijdou super, pokud spolu děti chtějí být a je tam možnost je v budoucnu rozdělit a i teď je tam soukromí. Na ložnici pozor, minimální rozměr musí být 12m2 ;-)
Odpovědět
Líbí se mi dílna u garáže a propojení dětských pokojů (otočila bych vstupní dveře do toho spodního). Nelíbí se mi umístění krbu v zádech sedačky (navíc nahoře nevidím komín). Průchod do garáže by mohl být širší, aby se tam vešel nějaký úložný prostor, protože v předsíni je díky dveřím málo místa. A škoda, že takto nelze dát do koupelny okno. A pokud si do pracovny nevodíte klienty, dveře z chodby bych do ní zrušila. Jaká je orientace domu, vstup je na západ? Ta šatna nahoře je pro všechny? Neumím si to moc představit. Já bych společnou šatnu nechtěla ani jako rodič, ani jako dospívající dítě :) Ložnice je malá. Schodiště už máte přesně propočtené? Bude dost příkré a tudíž nepohodlné a ne úplně bezpečné. Určitě se tam nevejde podesta. Pokud není přesně, bude třeba delší prostor a už se tam nevejdou nahoře dveře do ložnice a do koupelny. A na schodiště se vstupuje dole ze vzdálenějšího ramene? Škoda, mohla by tam být spíž, kdyby se to vyměnilo, ale pak by zase vadilo otevírání dveří z chodby. Nebo je tam místo pod schody z koupelny? Na pračku, sušičku...
Odpovědět
Ty jo děkuji všem za hinty :) pokusím se vysvětlit záměry :) @jizexistuji díra je tam schválně aby pracovna byla propojena s obývacím pokojem - popřípadě se později nějak oddělí ale nyní opticky zvětšíme a bude kontakt až budu u PC s manželkou která kouká na TV :) @rebe dveře jsou tam schválně - zpočátku nejspíš skříň z pracovny uděláme i přes ně ale aby bylo připraveno až budeme ubytovávat nějakého z našich seniorů :) @qeszi moc nevíme kam ho dát nó v rohu nahoře v pravo se s TV nevejde a jinam prostě nevím kam, velikost ložnice jasný zvětšíme :) děkuji @kamilape orientace vstupu je na takový severo západ, schodiště je snad propočítané :) ono ten obrázek možná zkresluje protože jsem ho roztáhl nebo zmenšil podle velikosti, komín je nahoře v šatně jak je tam to volné místo u dveří a co se týká úložného prostoru pod schodištěm chceme mít pod ním pračku/sušičku - popřípadě shoz prádla z horní koupelny
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Jinak kdyz na to koukam tak me jeste napada ze bych prohodila ty schody aby vam pod tou casti u kuchyne pripadne mohla vzniknout spajzka... verim ze se bude hodit..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Největší problém vidím v tom, že se nedostanete do druhého patra, protože vstup na schodiště máte zazděný:-) alespoň je to tak zakreslené:-)
Odpovědět
nečetla jsem celou diskuzi, ale první co mě zarazilo je schodiště - myslím si, že Vám tam rozhodně nemůže vejít, díky sklonu to bude skoro žebřík (hraji si s naším budoucím domem ve stejném programu a se schodištěm se trápím doteď - kolik Vám vyšel úhel sklonu ? (podesta bude u Vás cca 1-1,1 m široká a na samotné schody moc nezbývá ). Další věc co by mi hodně vadila, je ta mini ložnice :)
Odpovědět
@sonepo co to je prosím za program?
Odpovědět
Článek se načítá
zkuste najet na stránky www.HOMESTYLER - někde tam už byste se měl proklikat do návrhů domů ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?