Potřebuji pomoc

Dobrý den , někdo nějaký nápady na nějaký zlepšení ? Zádveři a technická místnost musí zůstat Ze západní strany je rušnější cesta . Takže chce mít zázemí na západě . Děkuji za připomínky
Odpovědět
@kdfow Ahoj, po dlouhé době vidím docela pěknou dispozici, i když mě tam chybí: - špajz - v TM sprcha (když jdeš z venku, tak se sprchneš tam) - samostatné wc (to bych určitě udělal)
Odpovědět
Mne se to moc libi tak jak to je. Opravdu moc pekna dispozice. Osobne by mi chybela druha koupelna, nas je 5 a jedna koupelna je pro nas malo.
Odpovědět
Zbytecne predimenzovane zadveri a siroke chodby a naproti tomu tragicke umisteni obou wc - ani na jednom nebudou mit lide,zijici v tomto dome,pocit naprosteho soukromi. WC v TM bych nechala,je prakticke,kdyz se navsteva odehrava pouze venku a nemusi tak behat a vizityrovat po celem dome. Ale z koupelny bych wc dala pryc a udelala ho samostatne.
Odpovědět
@kdfow Já bych v zádveří posunula dveře, aby se za ně alespoň vešla skříň. Rozmyslela bych si druhý vchod do baráku. Podle mě zbytečný, když je 3m od hlavního. Akorát zbytečná kontrola v noci, jestli ho máte zamčený... A ten záchod u technické bych oddělila zvlášť (alespoň jeden v domě samostatný). Např. když dojde návštěva, tak půjde na záchod v technické (u nás tam je bordel), nebo do koupelny, kde mám osobní věci? Garáž mi přijde malá - hlavně ten vjezd, ale záleží na autě, jaké máte. Ještě bych promyslela terasu - aby vám tam vyšlo zastínění, ptž mně přijde, že se vám tam nevleze stůl, tak aby to šlo nějak schopně zastínit.
Odpovědět
@catle Zádveří mi příjde úplně v pohodě. Dal bych tam vestavěné skříně a bude to spousta úložného prostoru. - asi bych taky dělal oddělené wc i s o hledem na to, že je tam jen jedna koupelna - přemýšlím, jestli to u jídelního stolu jsou kamna, tak v tom případě, zda nebude sedícím příliš velké teplo - pak bych doporučoval si udělat, co největší garáž - věcí kolem domu je strašně moc - případně, co chybí dneska mně, tak nějaký malý sklípek, prostor, kde v zimě nemrzne a bylo by možné tam uložit bedýnku jablek atp.
Odpovědět
Na západě chcete mít zázemí, ale přitom na západě máte terasu a pokojíky? 😄 To asi nebyl úplně záměr, že ne? 😄 Pár připomínek: - terasa je poddimenzovaná, 9m2 opravdu stačit nebude; - pokojíky dost malé, dveře v šišaté stěně nevyhovující; obecně poměr velikosti koupelny/TM a pokojíků je dost nevyrovnaný. - záchod v TM má sloužit jako hlavní z venku i obýváku?! TM bych rozhodně návštěvám ukazovat nechtěla; - zádveří je umístěno nevhodně; - chybí úložné prostory. Mně teda návrh nenadchl, přijde mi amatérský. Pochválila bych snad jen dispozici do L a garáž/pravděpodobně kryté parkovací stání. Zároveň si ale nejsem jistá, jestli je do toho samého místa, co bude auto, vhodné umístit hlavní vchod do domu. Dispozice kuchyně také není vyhovující, není absolutně ergonomická, rohový dřez řešený tímto způsobem je zastaralý a nepraktický. Žádné místo kolem varné desky, maličký ostrůvek, .... Asi nemám co víc dodat.
Odpovědět
@xkac pokojiky jsou dostatecne velke,ma-li v kazdem bydlet 1 ditko - vl.zkusenost s vl.domem i detmi,dnes jsou decka z domu a jak jsme radi,ze jsme se nenechali premluvit a nebudovali zadne velke neutulne hangary,ktere se pri stsvbe jen prodrazi a pri naslednem vytapeni ci jen temperovaninuz jen prazdnych pokoju.A ze ten zivot utika strasne rychle, i tem detem,vetsinou nezapusti koreny v detskem pokojicku. Ovsem z ergonomickeho hlediska neni tedy v poradku vzdalenost varna deska-drez,neni to ani bezpecne ani komfortni napr. s hrncem plnym horke vody prebihat na druhy konec linky k drezu
Odpovědět
V zadveří by měli být vestavěné skříně . Další vestavěná skříň ba chodbě u koupelny tam chybí příčka . Takze mi nepřijde velké zadveří . Záchod v technické hlavně skrz používání když budeme venku . Proto i ty dveře když manžel chodi z práce špinavý tak, aby nechodil hlavními . Jinak umyvadlo nebude určitě rohové ale mělo by být na jedné straně linky vedle varné desky. Ostrůvek bude určitě větší . Všem děkuji 🙂
Odpovědět
dobrý den, pokojíky mi přijdou malé, jestli tam budou mít děti skříně na oblečení
Odpovědět
@kk__ Proc male? Postel zabira 2 m2, pracovni stul s odsunutou zidli cca 3 m2, satni skrin 1 m2. Zbytek do 12,5 m2 je tanecni parket.
Odpovědět
Pokoje jsou, za mně, dostatečně velké. Když jsou děti malé, stejně tráví spoustu času s vámi společně v obýváku, kuchyni ap. Když jdou do puberty jsou rádi, že se mají kde zavřít. A na to, aby dělaly bordel, budete rádi, že nemají větší pokoj 🙂 Naši mají kolem 11m2 a stačí jim to a my do budoucna nebudeme mít zbytečně velké pokoje na vytápění, jak píše @catle Chodba mi nepřijde zbytečně velká. My máme 1,20 širokou a dnes bych ji udělala aspoň o 10cm širší. Dnes jsme přijeli z nemocnice a bylo štěstí, že se lehátko ze sanitky dostalo do pokoje. Ještě, že naproti jsou dveře do technické a vytočilo se to. Bylo to na milimetry. Mě se projekt líbí, ale chyběl by mi špajz. Já jsem za něj strašně moc ráda, vleze se tam spousta věcí. A určitě bych se snažila udělat aspoň jedno wc samostatné. Koupelnu bych kvůli tomu "překopala" a vymyslela jinak.
Odpovědět
@candat ve všem souhlas .. jen tu chodbu bych udělal ještě širší 🙂 ... udělal jsem ji 2m právě kvůli prostoru pro manipulaci .. a navíc se tím i opticky zvětšil obývák ...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?