Přístavba patra - prosím o postřehy k návrhu

Ahoj všem,... čas nám poskočil a po částečné reko přízemí se chystáme na přístavbu patra. Budu moc ráda, za jakékoliv postřehy k návrhu, který je pro tuto chvíli finálním. Teď si nejvíc lámu hlavu s rozložením pokojíčků. Ložnice(špatně pojmenovaná "šatna"), koupelna je jasná. Nyní řešíme děti -(H. 11, K. 7, H. 5, K. 3) - pořád váhám, jestli 4 samostatné pokoje, nebo nějaké variabilní propojení...jak je uspořádat... Nebudu víc ovlivňovat - budu vděčná za jakýkoliv další pohled na věc. Díky, L.
Odpovědět
@lucaz Tak především pro tak početnou rodinu je jedno WC a jedna koupelna bez WC žalostně málo. Bez toho, abychom viděli i přízemí, lze těžko více komentovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja by som tie dva male pokojiky spojila a urobila z nich jeden veľký. Tým vám v podkrový vzniknú 4 skoro rovnaké izby. Mladšie deti by som zatiaľ nechala spať v jednej izbe a v druhej by mali herňu, alebo ak deti chodia za vami v noci do postele, tak by som si tam zariadila spálňu kým z toho nevyrastú. Predpokladám teda, že v prízemí máte ešte jenú spálňu a ďalšiu kúpelňu a WC. Pre 4 deti je jedna kúpelňa a oddelené WC určite dostačujúca. Ja mám 3 súrodencov a zvládli sme sa všetci 4 ráno vychystať v jednej kúpelní. A ak by to bolo stavebne možné tak by som zvečšila, prípadne preusporiadala okná.
Odpovědět
Díky za reakce, V přízemí nyní bydlíme -je koupelna i WC, obývák a dva pokoje. Plánovaná ložnice =šatna nahoře-je to špatně pojmenované. (Pokusím se ještě dodat obrázek.)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?