Projekt 4+kk bungalov

Zdravím, napadají Vás nějaké připomínky, výhrady k tomuto nástřelu 4+kk? 🙂 Vstup je ze severu. Díky
Odpovědět
Za me dobre az na par detailu. Vychod na zahradu blokovany jidelnim stolem. Druhy vychod na zahradu pred televizi - nekdo nema rad, kdyz se pred televizi, zatimco se diva, porad nekdo coura. Ale jen vy vite, co vam vyhovuje.
Odpovědět
@sahrazad1 U jídelního stolu bude fix. - takže bez dveří. Vchod na terasu jsem chtěli dát odtamtud ale jak je zmíněno-bylo by to blokované jídelním stolem. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě je to parádní a pro mě velice inspirativní 🙂 ... možná koupelna mi přijde rozměrově menší.
Odpovědět
A me se to líbí, akorát do T.M. bych dala dveře do pouzdra a ze zádveří do chodby otvírání dovnitř, aby mi dveře neprekazely ke vstupu do obýváku. Máme hodně podobný projekt. Mohu se ze zvědavosti zeptat, zda jste se rozhodly pro betonove domy?
Odpovědět
@david_brus to potěší, děkuji!🙂
Odpovědět
@pettrus1210 s dveřmi dobrý nápad, díky. Betonové domy jsme nezvolili nelíbí se nám, že o té firmě není nic k dohledání..
Odpovědět
@kokoko123 Ta ložnice podle rozkreslení vypadá optimisticky. Šířku tam máte 280cm, Když vezmete postel 180cm + cca 10cm rám postele. Tak vám z každé strany vyjde pouze nějakých 45cm ulička.
Odpovědět
Profilova fotka
@kokoko123 My stavíme bungalov 150 m2, máme tam úplně stejné místnosti, a to máme úplně tak akorát, menší si to už nedovedu představit. Ty to nemáš ani 100 m2 a fakt nechápu, jak jste to tam nasoukali.... Na to, že je v koupelně vana i sprcháč, mi to přijde opravdu malé. Technická je taky malinkatá, ale záleží, co tam budete mít. My ji máme cca 12 m2 a i tak se nám to zdá málo, i když my tam těch přístrojů budeme mít hodně...To zádveří, taky strašně maličké. My ho máme mít o něco větší a už teď mě štve, že je tak pidi. Máme podobný projekt, můžeš kouknout ke mně do alba. No já být vámi, tak to zvětším. Chápu, že asi netoužíte po velkém domě (my taky ne), ale abyste si pak nenadávali....
Odpovědět
Není to špatný, ale dům bych natahnul minimálně 0,5 m do každé světové strany. Papír znese hodně, ale v reálu pak chybí m2. Ložnice 12 m2 je hodně málo.
Odpovědět
Máme téměř identický dům ( vy máte šatnu, my výklenky v tom místě na vestavěné skříně Pax), nevidím tam žádný nedostatek.Máte to supr.Dokonce máte větší ložnice. My jsme z našich rozměrů naprosto nadšení( už bydlíme) a vy to máte ještě o malinko větší. Už bych nezvětšovala, pokoje jsou ve skutečnosti větší,než působí na papíře.. Pouze doporučuji: do technické dveře do pouzdra ( my to bohužel neudělali, velká chyba...) A pračku se sušičkou bych dala naproti dveřím, ať se dostanete k oknu. Jinak super!
Odpovědět
@kokoko123 Mne to prijde fajn. Ale v dome teto velikosti bych nedelala 2 wc. V koupelne bych ponechala jen vanu se zastenou, tj. aby se v ni dalo pohodlne sprchovat, a umyvadla. Ve zbyvajicim prostoru oddelit samostatne wc pristupne z chodby. Tam, kde mate ted samostatne wc, bych radeji zvetsila zadveri a pridala na skrinich.
Odpovědět
- Orientace pokojů super. - Ten stůl jídelní stůl už jste tu diskutovali, ale záleží, kde bude terasa. - Záchod může být takto úzký, jen pokud tam nebude umyvadlo, ale asi je to jen orientační nástřel. - Koupelnu bych ještě hodně promyslel, člověk do ní leze pořád a po kuchyni je to taková druhá vizitka domu 🙂. Místo šatny bych dal jen 3m skříň, vznikne tam více místa. Ten rozměr ložnice 4m bych zmenšil na 3,7 a 0,3m bych věnoval koupelně. Nevím, jestli by tam pak vešly dveře do ložnice, chtělo by si to s tím ještě pohrát. - Moc se nedoporučuje mít dveře otevírané do chodby. Kvůli bezpečnosti, když chce mít člověk jen pootevřené dveře, tak pak zavází, je to nepraktické. Člověk si asi zvykne, ale pokud má člověk čistý papír 🙂 - ten východ ze zádveří s dveřmi ven n bude otrava. Jinak je to pěkné, poslední dobou se tady tento typ domu objevuje často v různých obměnách. Byl jsem se podívat na dům, který přikládám do přílohy a až na úzký vstup to na mě působilo dobře.
Odpovědět
Článek se načítá
@jose10r a ta technická na mém obrázku by asi taky chtěla trošku upravit.
Odpovědět
technickou máte hodně malou; my máme TM jako další pokoj,normálně s oknem a 8 nebo 9 m2 no a je furt plná - je tam pračka, koš se špinavým prádlem,podél 2 zdí regály až do stropu,jsou v nich různé věci,třrebas špinavé oblečení od muže na zahradní práce, je to i sklad potravin - mlíka,vody, konzervy, džusy,oleje.., pak prací prášky, i pes tam má svoji skřín menší na různé psí propriety a konzervy,jo a taky tam mám v menších plech. sudech granule,...přilby na kola,spacáky,karimatky...,šanony s dokumenty a pak taky obsáhlá dokumentace ze stavby,z budování sítí... ,lehký přiruční hliníkový žebřík,přenosný sušák,...kam to všechno dáte??
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?