Projekt bungalov L - názory

ahojda tak mám uplně první nástřel od projektanta samozřejmě to musíme upravit nějak upravit, například špíz protáhnout jinak a kuchyn bude jakoby uzavřená pač místnost na obývák jídelnu a kuchyn nevím jak uspořádat jinak dole na obrázku je východ prosím o ceněné rady předem moc díky:)
Odpovědět
Přiznám se, že mě to přijde takové divné uspořádání. Nevím tedy jaké jste měli požadavky a hlavně nevím světové strany, ale pokud je dole jih, tak mi přijde divné, dát si ložnici s oknem na jih a dětský pokoj na sever. Technická místnost mi přijde taky položená zvláštně takle u pokojů, dala bych ji blíže ke vstupu/východu. Nejsem žádný odborník, takže to berte jen jako můj pocit, ale za mě bych si nechala udělat ještě jiný nástřel.
Odpovědět
@aneticq Já bych možná prohodila technickou místnost s pracovnou. Pracovna má okno na sever, takže tam bude málo světla, a vstup do technické z klidové zóny, kde jsou pokoje a ložnice, by se mi moc nelíbil, to už mi tam sedí víc ta pracovna... Taky bych u dětského pokoje dala okno spíš na jih, než na východ - za prvé kvůli světlu, za druhé kvůli terase, aby dítě mohlo klidně spát, když budete třeba pořádat večerní posezení s přáteli na terase. Spíž bych otočila, aby byla podél zádveří - zlepší se tak prostor v kuchyni.
Odpovědět
Ahoj, budeme mít také dům do L. Konečně se koncem měsíce bude stavět. Koukni kde mě na fotky kde najdeš půdorys a pohledy. Nicméně se jedná o něco takového jen trošku opravené dle našich představ.
Odpovědět
moc vám děkuji za přípomínky určitě jsou přínosné a aktuální projektant bude ladit
Odpovědět
Profilova fotka
Budu se opakovat, špajzka obří v porovnání s kuchyní. Technickou bych minimálně prohodila s koupelnou, ještě lépe přesunula k zádveří, bude tam asi bojler a je dobré mít od bojleru ke kuchyni i koupelně zhruba stejně daleko, alespoň, tak nám to tvrdili. Okna v děcákách určitě na stejnou stranu. Určitě si dobře promyslete rozložení nábytku v OP, abyste měli kam dát TV a jídelní stůl, už jsem tu pak viděla hrozně krkolomná řešení ňahňáclého jídelního stolu kamsi, protože jinam to nešlo - kvůli oknu, uličce, sedačce, dveřím... Hezké plánování:)
Odpovědět
Pokud máte omezený prostor, spajz bych zrušila úplně. 36 m2 na cely obyvak, kuchyn a jeste k tomu spiz je zalostne malo, pak při zařizování by tě to mrzelo.
Odpovědět
@andik.cz děkuji za připomínky , uspořádání v OP je docela oříšek skloubit to s francouz.okny který bych chtěla hodně kůli podlehu ven
Odpovědět
Navrhla jsem si předběžné také bungalov do L.Koukni pro inspiraci do alba http://www.modrastrecha.cz/blog/lucik...
Odpovědět
@michalkazanaskova omezeno nemáme zvětšit můžu , takže zvětším pač mě to tam pořádně nejde poskládat to máš pravdu dík
Odpovědět
Profilova fotka
@aneticq Taky máme dost velkých oken, takže vím, že to není úplně jednoduché, hýbali jsme s otvory do poslední chvíle před zahájením stavby :-D Snad nebudeme při zařizování pak litovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?