Projekt bungalov, změnili byste něco, poradíte?

Ještě přidám fotky....zapomněli jsme... ;-) a díky za postřehy, atd....
Odpovědět
Profilova fotka
Tak za mě NE, strašně dlouhá chodba kterou musí projít každá návštěva která přijde, na pozemek se to na šíří nevejde :-( tak nějak úplně jinak. Jinak vedle garáže ložnice, také není rozumné, jeden ráno spí a druhý startuje auto. Pracovna, pokud chodí pracovní návštěvy musí přes celý dům, taky špatně. Omlouvám se za negativa 8-)
Odpovědět
Za mě ne.Dlouha chodba....Garáž u ložnice...
Odpovědět
Za mě taky ne, přes klidovou zónu dlouhou chodbou do obýváku.
Odpovědět
Za mě taky ne, kuchyň, kam se nosí všechny nákupy, přes celý dům. Do obytné části domu se chodí přes klidovou. Garáž vedle ložnice. Malý prostor na jídelní stůl, v případě potřeby se u něc nenají víc jak 4 lidi. Ke krbu se bude tahat dřevo přes celej barák. Mrňavá technická.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mne také ne, vadilo by mi, že ložnici mám hned za vstupem (až budou děti courat v noci domů a drahá polovička ráno do príce, tak se pořád budete rušit), hrozně dlouhá, nevyužitelná chodba ... návětěvy mi půjdou přes (kolem) ložnice ... Asi bych to prohodila. Za zádvěří místo ložnice,bych dala technickou, pak špajsku a kuchyň , na druhou stranu bych dala pracovnu (místo pokoje), pak pokračovala obývákem a místo obýváků a kuchyně dala pokoje a ložnici + koupelnu :) Jen hloupá otázka, to Vám dělala projektant nebo vlastní návrh?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?