Projekt patrového domu

Hezký den, chtěla bych poprosit o komentáře k projektu našeho rodinného domu. Toto je první návrh od architekta, už teď víme, že některé věci chceme jinak, takže budeme určitě ještě spoustu věcí měnit, ale zajímal by mě nezaujatý pohled více lidí, protože tady se často objeví podnětné připomínky. Pro mě je nejzásadnější větší kuchyň a obývací pokoj, s tím, že nechci aby mi hosté chodili do obývacího pokoje přes kuchyň, ale aby měl obývací pokoj samostatný vchod, přemýšlíme nad výměnou kuchyně s obývacím pokojem za pracovny. Garáž bude samostatná pro 2 auta. Děkuji za všechny podněty.
Odpovědět
Profilova fotka
Nemůžu si pomoct, ale v té ohromné ložnici, kde budete mít jen jedno, ne zrovna velké, okno, bude děsná tma. Obzvláště v zadních částech místnosti.
Odpovědět
@zmrz_lina Říka ti něco střešní okno? Ano ale jinak souhlas. Málo prosluněna mistnost.
Odpovědět
Profilova fotka
@panlorenc já to střešní okno vidím, dokonce i v té šatně, ale i s nimi mi to připadá málo. Myslela jsem jedno normální okno.
Odpovědět
mně se to dispozičně líbí tak jak to je. A souhlasím s komentáři výše. Ano, okna zrovna velká nemáte.
Odpovědět
@lenkrs Souhlasím s @luckavra a doplňuji: Okna jsou nedostatečně velká ve všech ložnicích, nesplňují TPS. (Prosklená plocha alespoň 1/8 plochy podlahové) Domek se mi líbí :-)
Odpovědět
Okna jsou malá, s tím souhlasím, to byla moje první poznámka při pohledu na návrh. Napadá vás ještě něco dalšího?
Odpovědět
Barak jako kr*va a okna jak na zachod :-). Veset pradlo budete kde? V te prtave technicke? Xset metru pokoju a technicka 5m2. Soucasne obyvak hrozne uzounky dle sedacky a tv steny, akorat na projiti. Kdyz uz stavim takovy hrad, udelam si obyvak aspon trochu vzdusny. Toto je hrozne precpane a misto nikde. Kam date treba stromek s darkama? Ven?
Odpovědět
Mně se to líbí moc. S malými okny souhlasím. Ale jinak fakt pěkný a propracovaný půdorys.
Odpovědět
@petrikcz1 V takhle velke technicke mistnosti snad muze byt misto susaku na pradlo susicka :)
Odpovědět
@petrikcz1 Souhlasím, to je to, co se nám primárně nelíbí, malá kuchyň a obývák, chceme aby to byly nejprostornější a nejvzdušnější místnosti v domě. Napadlo by vás, jak to změnit? Přemýšlíme nad výměnou za pracovny a přeskupením ostatních pokojů, kuchyň by potom měla asi 11m a obývací pokoj s jídelnou 40m. S tím rušením prádla je to dobrá poznámka. Děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@lenkrs projekt máte celkem pěkně vypracovaný. Kuchyni bych určitě zvětšila. Když jsme my řešili projekt, pomohli jsme si týmto článkem https://www.djsarchitecture.cz/jak-si.... Jsou zde sepsané otázky, na které je třeba si odpovědět. Je to tam pěkně pohromadě napsané. Snad vám to pomůže.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?