Projekt, prosím poraďte

Ahoj všem modrostřechářům :-) , prosím poraďte mi ...dělám přestavbu na RD viz obrázek a potřeboval bych poradit jak by jste co udělaly jak to rozmístit,,, měl by to být obýváček , kuchyň, jídelna a koupelna ,,, já do toho koukám už dobu a potřebuji asi trošku svěžího vzduchu :-) . Červené kroužky jsou odpady a modrý je záchod ,,, příčky tam nejsou ty se teprve budou dělat krom té jedné nosné kolem schodu která je vyobrazená na obrázku "prázdné.jpg" . Moje myšlenka byla nějak tak jak je to na obrázku "návrh.jpg", ale řeším myšlenku jak udělat aby bylo z gaučíku vidět na krb, televizi a nějak nemohu s tím hnout ,,, Kdyby měl někdo nějaký nápad byl bych rád … p.s : jedna kostička je 1/2 metru
Odpovědět
Ahoj, možná je to můj subjektivní pocit, ale autíčko sebere půl baráku a přitom dole úložné prostory nejsou žádné. Taky, teď jste třeba mladí, ale bude se vám ke stáří chtít do schodů ?( absence dolní ložnice)
Odpovědět
Taky bych vůbec zvažoval na tak malém půdorysu cca 1/3 "drahého" a vytápěného prostoru vyčlenit pro auto. Pokud to parcela umožňuje, spíš bych to řešil garážovým stáním nebo garáží samostatně. Je to samozřejmě věcí priorit, ale drtivá většina známých garáž spojenou s domem stejně spíš využívají jako skladiště pro krabice, kola, sáňky, sekačky a věci "na pak" a auta stejně parkují venku. :-)
Odpovědět
@hef21 Asi bys nám měl ukázat i patro :-D Mnomyslím, že diskuze o garáži je pasé když jde o rekonstrukci. Ta koupelna ze zádveří bude dost diskonfortní. Co bych asi změnil: Vyhodil spíž, kuchyni místo do G udělal do J, Jídelní stůl dal pod okno kolmo na zeď, místo rohové pohovky jen rovnou a doplnil 2 křesílky tak, aby to sezení bylo flexibilnější. Televizi bych dal na levou stěnu, jak je ta čárka pod kótou 340. Tak bych se koukal doleva na TV a doprava na krb. Mezi stěnou s TV a oknem by se vešla knihovna, ke krbu ještě ušák a na podium kolem krbu polštářky na sezení. Ty dveře u krbu mi přijdou zbytečné, ale asi tam už jsou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?