Projekt RD - váš názor?

Zdravíme všechny a moc Vás prosíme o Vaše rady, připomínky, názory k našemu projektu. Jde o RD na užším pozemku, kdy jednu zeď bude mít společnou se sousedním domem. Předem díky moc! ;-)
Odpovědět
@chimiera mne ty chodby nahore a dole prijdou silene siroke, jestli dobre ctu, 2m.
Odpovědět
Přesně jak píš mitote, chodba zbytečně široká. Všeobecně vzato, pokud řešíte, že máte úzký pozemek a souseda nalepeného hned vedle, tak bych asi dům nedělala tvar čtverec, ale víc obdelníkový půdorys. Osobně máme úzký pozemek a dům máme dispozičně obdelník právě z tohoto důvodu a také kvůli světovým stranám. Z Vašeho pohledu není zřejmé kolik místa kde máte, aby šlo dispozičně poradit.
Odpovědět
@mitote @jaasminka díky moc za reakci, souhlasím, chodba je hodně široká, také jsem si říkala, ještě se poradím s projektatem, jak to bude s nosnými zdmi, ale na úkor chodby bych zvětšila místnosti nahoře resp. dole obývák. Horní patro bude menší a nad obývací částí bude terasa. Okna z obýváku na jihozápad jsou do zahrady.
Odpovědět
Profilova fotka
Teda mě se to líbí moc. Přesně takhle bych to chtěla. Máte to od soukr architekta nebo je to typový projekt?
Odpovědět
Ahoj. Ještě pro Tvojí inspiraci posílám půdorys, který se mi zdá dobrý i za cenu wc+sprcha dohromady. Všechny mokré provozy jsou u sebe. Zrušil bych odskok 1.NP. Velice malé zádveří! Hodně zdaru
Odpovědět
@tomasycek díky moc, takhle podobně jsme si taky mysleli, vznikla by vlevo dole pěkně velká místnost, ale dva lidi z oboru nas od toho odrazují, že prý lepší strana pro pokoj dole potažmo ložnici nahoře je v pravo resp. tam kde nesousedí stěna se sousedy. Ale pořád tuto variantu zvažujeme, takže dík!
Odpovědět
@pelmisek typový projekt to není, je to xxtá upravená verze od architekta :-) a zdaleka ne poslední
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?