Projekt rodinného domu do svahu

Zdravím, chystám se stavět rodinný dům ve svahu a chci se zeptat, zda nevíte o nějaké projektantské firmě, která má 1) se svahovými domy letité zkušenosti (seká je jako baťa cvičky), 2) dokáže alespoň částečně vycházet z nějakých typových staveb (cenu projektu dokáže srazit pod cenu běžného projektanta, nebo alespoň architekta) a zároveň se pyšní spokojeností zákazníků (nebo alespoň spokjeností vaší)?:))
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od ondrej11:

Zdravím, chystám se stavět rodinný dům ve svahu …
@ondrej11 smysl pro humor vám nechybí, hlavně v bodě 2)😁
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od ondrej11:

Zdravím, chystám se stavět rodinný dům ve svahu …
@ondrej11 bod 1 a bod 2 si protiřečí :) na dům ve svahu by to chtělo v úvodu dobrého architekta / projektanta a zkusit uvěřit tomu, že zaplatit dobře promyšlený projekt, vám ušetří v budoucnu hodně peněz :). Naopak to totiž nefunguje.
Odpovědět
Proste za 10kc minimalne cele prase 😄. Ne vazne, ted budicek......☝️Vse se odviji od dobre udelaneho projektu. Zapomente na typovky. Bydlet v tom budete desitky let. Najdete si dobreho projektanta nebo architekta, ktery bude mit dobre reference a vrati se Vam to desetkrat na vsemoznych predelavkach u typovek. Sam mam patrovy dum, kde jedna polovina je cela ve svahu a nedokazu si predstavit, to delat z nejake typovky, uz jenom kvuli tomu, ze kazdy ma jinak svazity teren. Kazdy ma jine potreby umisteni mistnosti a kazdy pozemek ma jinak svetove strany. Vazne neblaznete!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?