Projektant Zlínsko a okolí

Plánujeme výstavbu rodinného domku. Dostali jsme doporučení na firmu Projekty pro život ze Zlína. https://www.facebook.com/pages/catego... Máte někdo zkušenost? Cena vychází dobře, není úplně nejnižší, ale dostali jsme dost praktických doporučení a rad, které nám nikdo dříve nezmínil a patrně nám v budoucnu ušetří dost peněz.
Odpovědět
Dobry den, taky by mne zajimaly zkusenosti s touto firmou. Sami planujeme stavit, jen jsme jeste v predprojekcni fazi. Jak velky dum chcete stavit a jak jste spokojena s projektem od teto firmy? Pokud bych se mohl zeptat, jak se pohybuje cena projekcni prace? (klidne napiste do SZ pokud to teda neni moc tajne 🙂 ), predem diky!
Odpovědět
Prvotně jsme byli nadšeni z návrhu architekta, ale po konzultaci s panem projektantem jsme si uvědomili spoustu nedostatků, které by se projevily až v praxi (výška oken v podkroví, postavení schodiště a opravdu spousta dalších věcí). Cena - těžko říct objektivně. Když si spočítám hodiny, které s námi trávil, telefonáty, e-maily... Na druhou stranu i úspory a hlavně praktická řešení, tak je cena odpovídající. Kamarádka stavěla, měla "levného" projektanta a už prý nikdy více.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?