První nástřel projektu. Jak dál?

Profilova fotka
Toto je uplne prvy nastrel nasho buduceho domceka. Od tohto sa chceme odrazit. Rozmery domu a nosne priecky su dane. S tymi by sme velmi nechceli hybat. Hlavny vstup je na severnej strane. Do technickej miestnosti je vstup z park. stani. Z obyvaku je vystup na terasu. Balkon je na zapad. -Urcite chceme presunut horne WC na miesto satni. Zvacsit detske pokojiky. Satnu spojit s "pracovnou". -tam kde je jidelna chceme komoru a kuchynu celu otvorit, pridat ostrovcek so sporakom a jedalny stol by mal byt pri zapadnej stene, rozmyslame aj nad vyklenkom. -zatial este nemame nakresleny krb -dolne wc mi pride zvlastne a daleko. Mate nejake rady a tipy co zlepsit, upravit, zmenit? dakujem za kazdy nazor.
Odpovědět
Nikdo nic?
Odpovědět
Mně se to líbí. Akorát ten průchod přes technickou a zároveň kolem pokoje a koupelny asi není ideální. Co prohodit koupelnu s technickou a do ní vstup ze zádveří? Pak budete mít vstup do zádveří přes technickou mimo čistou zónu.
Odpovědět
Profilova fotka
Pridali sme komoru. dokreslili sme orientacne ostrovcek so sporakom a barovymi stolickami, plus jedalny stol. Technicka miestnost mi stale nesedi. Odstranili sme dvere a nahradili ho oknom. Dalsi vstup, ktory by bolo potrebne zabezpecovat je zbytocny a myslime si, ze by sme ho pouzivali casto a tym padom by stracal zmysel hlavny vstup. Ak nebude technicka miestnost priechodzia tak sa zvacsi jej uzitny priestor. Nad tym prehodenim technickej a kupelni este pouvazujem. Okno v kupelni smerujuce do hlavnej ulice mi nesedi.
Odpovědět
Mrkněte na půj poslední výtvor - řeším dispozice přízemí: http://www.modrastrecha.cz/forum/proj...
Odpovědět
Profilova fotka
@jakubs ten vas posledny navrh je celkom sympaticky. Len sa mi zda, ze ten jedalensky stol budete mat priamo v kuchyni. Miestnost na lavo od kuchyne je technicka? S akymi rozmermi domu pocitate? V akom programe kreslite? Pohrali sme sa na stranke floordpad.com
Odpovědět
On by šel i do obýváku, nebo ho vystrčit do výklenku, ale varianta kuchyň s jídelnou a obývák, jako místo jen pro oddech mi připadá rozumnější. Ano, to vlevo je technická. Rozměr teď cca 12x8,5 - vycházím z rozměrů, jaké chci, aby měly jednotlivé místnosti/chodby. http://www.sweethome3d.com/cs/
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych Vám doporučila zvětšit vikýř, aby se lépe využilo podkroví a zároveň jste se co nejvíce vyhli střešním oknům. My máme vikýř téměř přes celou jižní polovinu střechy a jsem za to moc ráda. Pro zajímavost přikládám fotku. Střešní okna jsou častým kamenem úrazu, pokud se jejich usazení neudělá opravdu, ale opravdu velmi poctivě, mohou s nimi být do budoucna velké problémy (rosení, potažmo plíseň okolo), nehledě na to, že v létě se těžko zvenku zastiňují a v zimě zapadají sněhem a neproupouští žádné světlo. Další věcí je, že stačí se projít po okolí a porozhlédnout se po střechách a zjistíte, že položení tašky kolem může být taky lehce oříšek. Tašky se nadzvedávájí a vlní a mě nikdo nepřesvědčí, že tak to má vypadat správně :-) Jinak se mi projekt moc líbí a otevření kuchyně do obýváků a přidání komory je podle mě krok správným směrem :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?