Půdorys, prosím o názor

Prosím o názor na tento půdorys bungalovu. Přestěhovat z malého bytu se potřebují táta, máma a dvě malé děti ;-)
Odpovědět
@adalah mne se to libi, jen bych prohodil loznici s satnou, at nespite v jiznim pokoji - v lete to bude sauna.. a dvere do vsech malych mistnosti z chodby (WC, koupelna, technicka, predsin) otvirat do chodby
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě super,jen bych někam nacpal druhé wc, alespoň do technické místnosti. Nevím co je za místnost vpravo nahoře (šatna,pracovna?), tam by se wc hodilo, ať to nemáte daleko z ložnice.Ta garáž mi přijde zbytečně obří ale třeba moc milujete nebo máte drahá auta😀.
Odpovědět
Jemne by som predlzil garaz - 5m je fakt malo. Auta strednej triedy maju bezne 4,8-4,9m, coz taketo auto je nezaparkovatelne vo vasej garazi ;) Inak podorys je fajn :)
Odpovědět
Vstup doprostřed intimní zóny je špatně. Asi by to šlo předělat.
Odpovědět
@adalah a jo, to jsem prehledl. souhlas s @oskar83 , druhe wc rozhodne chybi. ja bych ho dal klidne misto sprchace do koupelny. taky jsme resili takove dilema a nelitujeme - dve wc je fakt super. ikdyz je fakt, ze z meho pohledu je zaklad mit samostatne wc. ale taky jsme sli do dvou...
Odpovědět
Ahoj, garáž máte jen jako jedno stání? Určitě bych to dala delší - těch 5m je poměrně málo a musíš počítat ještě s odstupy + mechanismus vrat. Jinak mi to takhle připadá docela škoda, dala bych dveře bokem a nechala to jako garáž pro obě auta. Zároveň popřemýšlejte nad umístěním garáže vůči domu - je docela fajn mít závětří. Dětské pokoje, zvlášť s jedním oknem bych nechtěla mít na jih. Bude se to strašně špatně větrat a v létě tam hrozí docela vedro. Bude to chtít aspoň externí dobře promyšlené stínění, i tak bych ale zvážila třeba natočení domu nebo trochu jiný tvar. Narozdíl od ostatních bych dveře do koupelnu ani do záchodu nedávala do chodby. Je na to příliš malá. Teoreticky by se daly dát posuvné dveře k záchodu nebo teda otevírací ven, protože tam ten prostor taky není nic moc, ale u TM a koupelny určitě dovnitř. Akorát pokud to jsou topné žebříky za těma dveřma, tak určitě posunout jinak - bude vám to o to mlátit. Nebo musíte dveře dát dostatečně daleko a dát tam zarážku. Pro 4 lidi mi moc nedává smysl 1 záchod (to je asi největší problém) a už vůbec mi nedává smysl jedna obří koupelna s vanou a sprchou. Až bude dětem 10+, tak se spolu asi koupat nebudete a ono ani mezi manžely není na škodu, když je možnost se uchýlit do soukromí. Navíc třeba návštěvy - je fajn když nebudete večer všichni čekat na jednu koupelnu. Rozdělila bych to a udělala bych jednu s vanou a druhou se sprchou. Nebo pokud z nějakého důvodu trváte na tom mít vanu a sprchu v jedné, tak do druhé dát aspoň ještě sprchu navíc. Špajzka mezi kuchyní, komínem a vanou bude strašně teplá a velmi špatně větratelná. U ložnice bych zvážila umístění dělící příčky. Samotné spací místo je vhodnější mít spíš větší než menší, naopak šatna by neměla být neustále otevřená. Takhle se vám tam bude prášit víc než je nezbytně nutné. Předsíň je poměrně malá. Je fajn, že se tam vejde skříň, ale obléct se v ní se dvěma malými dětmi bude docela oříšek. Celkově úložných prostor mi tam připadá poměrně málo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?