Šatna rozměry

Dobrý den, plánuji šatnu v tomto rozložení a zajímalo by mě jak široké by měly být uličky mezi skříněmi a ostrůvkem a jak široký je ostrůvek pokud bych chtěla šuplíky z obou stran?
Odpovědět
Profilova fotka
Mám teda bez ostrůvku, ale mezi skříněmi (bez dveří) je asi 85 cm a stačí. U šuplíků závisí na jejich hloubce, ale u mě 55cm hloubka, plnovýsuv a stačí. Pod oknem mám pouze šuplíky a 45 cm je v pohodě. Já jsem udělal chybu v návrhu a šuplíky udělal dost vysoké, což v naší praxi není potřeba.
Odpovědět
My plánujeme takovou šatnu. S tím, že bych doprostřed chtěla umístit nějakou menší lavičku na sezení. U okna bych chtěla kosmetický stoleček.
Odpovědět
@carol96 videla bych to na min. 60 cm "chodbicky"
Odpovědět
@bayt to mi přijde nějak málo
Odpovědět
@carol96 záleží, jestli tam chcete jen projít a něco si vzít, případně jestli třeba rovnou zkoušet šaty, tančit či něco jiného. Pokud neplánuje vysunovací šuplíky z ostrůvku a skříně proti sobě, je podle mě i 60-70 cm ok, mimo ostrůvku má šířku dostatečnou 🙂 My máme hloubku šatny (do U) 150 cm, mínus 60 cm skříň = prostor cca 85 cm.
Odpovědět
@bayt to je strasne malo. My mame cca 95cm. Asi by stacilo 80cm, ale min ne. Pokud si treba clovek v 60 vysune suplik 45cm, tak musi stat z boku a to je fakt nepohodlne. To bych se radsi vzdala ostruvku, nez mit ulicku 60cm.
Odpovědět
@kekita to kazdopadne, jen rikam, co je minimum - 60 cm mame i treba interierovy dvere...je to ale na otevreny police, ne supliky apod.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?