Odpověď na příspěvek od tomaskucera55:
Je to zvládnutelné, ideálně pokud bude poté rovin… @tomaskucera55 Super diky za odpoved, auta parkovat pred garazi nebudou, v garazi je rovina. Mam stach aby to nebylo moc takovy uhel, kazdopadne jestli rikate, ze to neni idelani, ale je to zvladnutelne. Puvodne mame sklon nejakych 8,6% ale chci zvednout zakladovku o 1 radu ZB kvuli terenu, ale tim mi nabiha sklon na vjezdu. Je to docela brouk v hlave.Odpověď na příspěvek od ozzy77:
čerstvý poznatek, pokud můžeš tak to stání srovne… @ozzy77 budu parkovat na rovine v garazi, nikoliv na prijezdovce ktera bude pod sklonem. V garazi mam rovinu. Doufam ze jsme se pochopili. Ale diky za tip.Odpověď na příspěvek od mrseda:
@ozzy77 budu parkovat na rovine v garazi, nikoliv… @mrseda jo takhle, to je okOdpověď na příspěvek od ozzy77:
@mrseda jo takhle, to je ok @ozzy77 jak rikam, mam strach z tech 11-12% ab to nebylo prilis. Zase si rikam lepsi mit dum zaroven s terenem nez ho mit utopeny a bohuzel asi bude prijezdovka strmejsi.Odpověď na příspěvek od mrseda:
Zdravim, chtel bych se s vami poradit o svem dile… @mrseda Dle norem (ČSN 73 6110 – Projektování místních komunikací a ČSN 73 6056 – Garáže a odstavné a parkovací plochy silničních vozidel) je řešen sklon ramp takto: - maximální podélný sklon rampy v garážích se uvádí 15 %, výjimečně až 18 %. - u vjezdu z veřejné komunikace je doporučený maximální sklon 12 %. Takže 10 % sklon je zcela bezproblémový a plně v normě – většina osobních aut to zvládá bez potíží. Takže klid. 😃Odpověď na příspěvek od tomaskucera55:
Je to zvládnutelné, ideálně pokud bude poté rovin… @tomaskucera55 po konzultaci s projektantem jsme se dostali na 76cm prevyseni na 8m tedy nejakych 9,8% (moje chyba spatne jsem si to spocital) a stejne mu to prijde moc a radsi by udelal odskocenou podlahu v garazi od zbytku obytne casti, aby sklon nebyl tak velky. Tak ja nevim 🙃Odpověď na příspěvek od mrseda:
@tomaskucera55 po konzultaci s projektantem jsme … @mrseda nechapu, co řešíš ... máme 80 cm na 8 m a bez problému... a viděl jsem spoustu baráku, kde mají daleko větší sklon...