Neznáte soudního znalce v oboru výstavby RD z Ostravy?

Dobrý den Neznáte nějakého soudního znalce v oboru výstavby RD? Konkrétně potřebuji posoudit rozestavěnou novostavbu RD po technické stránce.
Odpovědět
Zkuste hledat tady http://www.ckait.cz/autorizovane-osoby V kolonce Další kvalifikace a speciální oprávnění by měl mít uvedeno: soudní znalec - obor 1. ekonomika, 2. stavebnictví, odvětví 1. ceny a odhady nemovitostí, 2. stavby obytné, průmyslové
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@zdemarka můžu se zeptat, jak se v tom přesně hledá? Já potřebuji udělat znalecký posudek na novostavbu ve zlínském kraji. Nikde jsem ale znalce přes stavebnictví nesehnala - našla jsem jen v ostravě : SOUDNÍ ZNALEC A ODHADCE VE STAVEBNICTVÍ INSPEKTOR NEMOVITOSTÍ OSTRAVA s.r.o. pan Ivo Tomeček - ale toho když jsem tam zadala, nic to nenašlo. Nenašla jsem ani žádné recenze a vzhledem k tomu, že chtějí peníze dopředu, nevíme jestli není možné, že je to podvod?
Odpovědět
Nevím, jak to ve stavebním oboru chodí s certifikací. Já na těch stránkách našla vždy toho, koho jsem potřebovala. U té firmy na jejich webovkach je uveden ještě jiný pán a taky na stránkách ckait.cz není. Ale to ještě nemusí znamenat, že je to podvod.
Odpovědět
I když ani tady http://www.ain.cz/clenove jsem pana Tomečka nenašla.
Odpovědět
Profilova fotka
@zdemarka právě proto mi to přijde trochu podezřelé.... no asi je pustím a zkusím najít někoho tady... Někdo tu přece být musí... děkuji ale za snahu...
Odpovědět
Ještě můžete hledat tady http://www.kszcr.cz/prehled-znalcu.html ale pro Zlínský kraj tam opravdu nikdo není. Jinak jsem vám poslala SZ.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?