Studie domu 5+1

Profilova fotka
Ahoj, zatím jsme ve fázi studie, a toto je taková naše představa, jak by náš domeček mohl vypadat. Vchod je ze severu, obývací pokoj smerem na jih a západ. Z východu musíme být přiraženi k vedlejšímu domu. V prvním poschodí nakonec budeme mít vikýře (na sever a jih) přes teměř celou střechu, aby se zvětšil prostor. Budu ráda za jakékoliv připomínky.
Odpovědět
@akirchnerova Nelíbilo by se mi chození na wc v přízemí přes špinavou zónu. Prostor pod schody by se dal nějak využít - komora, špajz? Stůl mi připadá, že se nějak tísní u sedačky a ta by si taky zasloužila více prostoru - přitom na metry to nemáte tak malé. Ve spodní ložnici nejsou zakreslené skříně, ten věšáček u vchodu vám bude na oblečení a boty stačit? Nahoře bych v ložnici posunula dveře, můžete mít skříň po celé délce stěny a nebudete vstupovat do skříní. Horní WC je přímo proti dveřím, to bych asi taky nechtěla.
Odpovědět
Vidím to stejně jako @bayt. Toaletu a sprchu mít v technické je dle mého chyba. Kde budete mít regály např. na úklidové prostředky, nářadí a hromadu dalších věcí? Vedle toalety? A návštěvy při každé návštěvě se na to budou dívat? A vy každý večer u sprchování?Je hodně lidí, kteří to tak mají, ale ty tlačil prostor. U vás k tomuto kompromisu nevidím důvod. Na metry to máte velkorysé, ale nemáte ani šatnu, ani spíž, ani prostor na velkou skříň. Projekt se mi opravdu líbí, ale pokud tam budete např. 4, dle mého byly naprosto podceněny úložné prostory. U sedačky je prostoru na hraně, ale počítala jsem to, mělo by to stačit.
Odpovědět
S dispozicí vám můžou ještě hodně zamávat nosné stěny, které dle mého názoru v projektu v prostředku domu chybí. Šířka domu přes 8 m, jestli čtu správně, je příliš na to, aby stropy uneslo jen obvodové zdivo.
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt dekuju moc za podnety, bohuzel chodbu budu muset casteji uklizet,to bohuzel nijak nevyresim, vesak tam planujem velkej i s botnikem (mel by se tam vlezt...pod schody bude komora nebo velka skrin na miru..kuchyn planuji trosku zmensit,abych mohla posunout stul trosku jinam at muzu it vetsi gauc..vrchni koupelna bude uplne jinak, bude tam vikyr s oknama a tak zachod bude s velkou pravdepodobnosti na opacne strane v rozku..asi..
Odpovědět
Profilova fotka
@norikakaa dekuju za napady..ta spodni bude spis koupelna, pod plynovym kotlem planuju jen nejakou skrinku..vesmes vic veci bude pod schodama ve skrini/komore...v kazdem pokoji i nahore i dole planujeme mit velke skrine pres temer celou jednu zed, spiz mit nebudem,chtela jsem, ale nakonec bude jen potravinova skrin ...jeste v dolni chodbe by mela byt u kominu dalsi skrin na veci..zatim je to fakt prvni nastrel od architekta, jeste nemame vse do detajlu...s tou sedackou, ja doufaam, ze se nam tam nejak vleze velka do U..😄
Odpovědět
Profilova fotka
@renatka_k noo na to se uzu zeptat architekta..bude to teda drevodomek, ale tto by asi spnovat mel ne?? No uvidim .dekuju..
Odpovědět
@akirchnerova To zni dobře😉 To pod schody kvůli našemu bungalovu mne nenapadlo😉.
Odpovědět
Profilova fotka
@akirchnerova Moc se nespoléhejte na úložné prostory pod schody. Máme úplně stejně řešené schody a máme tam jeden regál 80 cm šířky a 30 cm hloubky, vlezl by možná 100 cm. Když tam pak dáte mop, kýbl, vysavač, nějakou krabici s nářadím, úklidové prostředky apod., tak máte plno. Možná by se nám tam vešel ještě jeden kufr. Víc opravdu ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@akirchnerova Kolik Vás je? Je nutné mít dole ložnici?
Odpovědět
Profilova fotka
@jessika je nas 5, prvnich cca 5let budeme mit loznici nahore s detmi, ale az bude nejmladsi syn dost velky, pujdeme dolu..zatim dole bude misto loznice "bordel mistnost", ale do tech peti let chceme mit postave garazove stani s jednou mistnosti, kde budeme mit ulozenych plno veci..pod schody budeme mit skrine na miru (bracha je truhlar a neco nam tam vymysli..)..v kazdem pokoji chceme mit velke skrine, tak doufam, ze hodne veci rozlozime do nich..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?