Úložné prostory, technické místnosti v typových domech

Profilova fotka
Nezdá se vám, že v typových domech nějak projektanti zapomínají na to, že třeba budeme chtít někam uložit lyže, kufry, vysavač apod. Občas tam nevidím ani technickou místnost. Kdybych chtěla vytápět plynem, tak ani nevím, kam dát kotel. Nebo třeba pračku, když bych jí nechtěla do koupelny. Jak jste to řešili vy? Nechali jste si pozměnit projekt? Liší se to pak nějak finančně?
Odpovědět
Tak my máme typový dům Astra a dole je malá koupelna, kde máme plynový kotel, ale nemusí se to využívat vyloženě jako koupelna, může to být jako tech. místnost jen s WC a jinak máme tech. místnost pod schodama, kde je 300l bojler... A jinak garáž, která jde rozdělit na dvě části a v zadní části mít kůlničku na nářadí, sekačku atd., další prostor je nad garáží, kde budeme mít dílnu a jinak hafo místa na půdě, ale musí se udělat pochůzí podlaha. ;-) Já si na nedostatek místa nemůžu stěžovat a to není nijak extra velký dům. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, my nemáme typový projekt, ale chceme soláry - k tomu je nádrž 100 litru a do toho jsem trvala na mycím dřezu a rekuperaci. Rozměry technické jsou cca 2,5 x 3 metry a máme co dělat, abychom to tam narvali, Vycházeli jsem z Canaby Variant, ale hodně upravené. Velikost úložných prostor a technické místnosti bylo ale skoro to první, co nás zajímalo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?