Uspořádání kuchyně: tipy a nápady - lednice

Hezký večer, prosím o pomoc s uspořádáním kuchyně. Zatím máme v projektu takto, ale přijde mi to furt nepraktické a už jsem bezradná. Jediný co máme daný je, že chceme americkou ledničku, ta se tam nějak musí zakomponovat. Budu moc ráda za jakékoli tipy, děkuji.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od honey_eli:

Hezký večer, prosím o pomoc s uspořádáním kuchyně…
@honey_eli A dom už stojí alebo sa dajú meniť ešte aj okná?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@honey_eli A dom už stojí alebo sa dajú meniť ešt…
@roman_ zatím pouze projekt 🙂 je to dům na klíč.. okno je takové to úzké mezi linkou a skříňkami
Odpovědět
Dobrý den, nemůžu si pomoct, ale mě ta kuchyně přijde strašně malá - ve smyslu pracovního prostoru - vždyť tam není pořádně kde odložit věci a zpracovávat je. To uprostřed má být ostrůvek? Pokud ano, proč je tak divně natočený?
Odpovědět
Profilova fotka
ostruvek jinak nevychazi aby kolem nej bylo dost mista, ze. ono je to celkem mala kuchyn. ale muzete si pomoct tim, ze z toho udelate U , ale zas se bude hur prochzet ke stolu / na terasu.
Odpovědět

@roman_ zatím pouze projekt 🙂 je to dům na klíč..…
@honey_eli Ostrovček by som zrušil a urobil by som tvar 2x I a na stene pod okno by som linku nedával, roh je problematicky využiteľný. Ku stene všetky vysoké veci a do priestoru už iba pracovnú dosku. Prípadne z jednej strany vyvýšiť, urobiť bar a dať barové stoličky pred fixnú časť portálu. Potom môže byť aj umývadlo aj varná doska v tomto priestore. Na dĺžku 4 m tam bude miesta dosť.
Odpovědět
Nejlepší je podle mě taky vynechat rohy, protože to je problém, jen se tam pak zbytečně věci skladují.
Odpovědět
K tomu by se lépe vyjádřila moje žena, protože tráví víc času v kuchyni, ale i mně první, co padlo do oka, je, že tam nemáš žádnou pracovní plochu na přípravu jídla. Ta kuchyň mi přijde neskutečně malá.
Odpovědět

@honey_eli zkuste si udělat 2 II. Tu stěnu s ledničkou nechte a dejte tam jen vysoké skříně a k tomu trouba, kávovar či mikrovlnka. Naproti druhá rovná plocha od stěny až k délce kde končí lednice případně tam nechat průchod u okna. Udělat ho hlubší a na ten ostruvek dát indukci vlevo a dřez v pravo, blíže lednici. Vejde se tam i myčka. Bude to vypadat luxusně. Ale ne každý je na takové uspořádání. To okna vlevo bych zmenšila, co do šířky a udělala k zemi s výstupem na zahradu. A nebo naopak co největší ať to prosvetlite zase s výstupem na zahradu.
Odpovědět

@honey_eli mně se osvědčilo, že je super mít dřez blízko indukce, takže bych to taky zkusila trochu jinak přeházet. Navíc bych tu kuchyni trochu zvětšila, pokud by to u vás ještě šlo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?