Vchod z jihu, máte někdo?

Profilova fotka
nevím kam umístit dům. Už z toho nespím delší dobu. řeším to kvůli bazénu do budnoucna, který jsem chtěla mít v zadní části zahrady za letní kuchyní... ale zdá se mi to daleko od domu :-( ale zase nechci mít vchod daleko od brány a mít chodník přes celou zahradu v případě, že by se dům postavil více do zadu. Vůbec si nevím rady. Je tam i velký krásný ořech, kterého se nevzdám. chtěla bych mít jasno, než budeme volat architektku...
Odpovědět
máme podobně dispozice a stejně umístěný dům a nevidím v tom žádný problém, naopak. Ale je fakt, že máme přesah střechy, takže do oken se tak neopírá sluníčko, ale nemůžu si vynachválit ložnici na sever, to je v létě taková pohodička. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
na oblrázku jsou ty naše runičky, které tam prozatím budou strašit :-( fotka je pořízena z místa, kde by mohl stát nový dům...
Odpovědět
myslím, že vzhledem k velikosti pozemku si tam můžete vymýšlet, jak se vám zlíbí... přijde mi škoda, postavit tam ten obdélník.. hodil by se tam dům dlouhý nebo do L nebo úplně atypický.. od cesty částečně oddělit zdí... je to pěkný pozemek..
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud nejste alergicka na slunko, tak terasu na jihozapad. V lete budete mit i vecer po praci slunko, to je k nezaplaceni. Prosklene plochy (typicky v obyvaku) take na jihozapad. Solarni zisky skrze prosklene plochy jsou teplo, ktere nemusite vyrabet a platit. Prehrivani domu hrozi mozna tak par tydny v roce a da se to vyresit markizou nebo zaluziemi. Vykaslete se na typove domky. Najdete si dobreho projektanta, bude Vas to stat o par desitek tisic vic, ale vhodne promyslena situace je k nezaplaceni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?