Vícegenerační bydlení

Profilova fotka
Ahoj všem 🙂 Hledám někoho, kdo řešil vícegenerační bydlení. Je lepší jít cestou dvou blízkých bytů? Nebo domu se dvěma samostatnými vchody? Jsem jedináček, do budoucna se musím postarat o mámu. Díky za zkušenosti.
Odpovědět
@veroniquecz Myslím, že čím více fyzicky oddělené, tím lepší. Ale žití v bytě x domě je dost jiné, to už je na vás, co byste radši.
Odpovědět
také řešíme, je to dost těžké, plánujeme to takto: společný větší vstup ze kterého se jde do samostatných jednotek (2+kk a 5+1) další spojovací článek těchto dvou jednotek bude zimní zahrada, která i odděluje 2 terasy tak abychom se vzájemně nerušili
Odpovědět
http://www.ais-atelier.cz/publikace/_...
Odpovědět
Pokud vysloveně netoužíte po domě se zahradou, tak je rozhodně bezpečnější (z hlediska možných třecích ploch) 2 byty ve vedlejších ulicích. (a to máme s maminkou úžasný vztah, naprosto bezkonfliktní. ) My to to vyřešili takto:zatím si mamimka nechala postavit(její rozhodnutí) ve vedlejší vesnici menší řadový domek a až nebude samostatná, tak se nastěhuje do garsonky se samostatným vchodem a teráskou, kterou jsme pro to postavili v našem novém RD(zatím je to pro hosty zázemí) . Jenomže takovéto řešení není možné všude a také nemusí být ideální..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?