Výběr projektu vs. natočení světových stran

Zdravím všechny nadšence a profíky, stojíme před nelehkou volbou projektu díky tomu, že máme vstup pozemku natočený na jihovýchod a terasu bychom chtěli za domem kvůli soukromí. Moc se nám líbí tento projekt od gservisu - www.gservis.cz/projekty-rodinnych-dom... (www.thermohome.cz/trento). V Příloze jsem se pokusil osadit půdorys domu do našeho pozemku. Dle názoru projektanta by se mohl hodit do našeho pozemku, ale přece jen, protože bude terasa a terasové okna natočené spíše na severozápad, poprosil bych o názor více lidí, jestli nevidí nějaké překážky. Především jestli budou dostatečně osvětlené pokoje na severozápadní straně, zhodnocení terasových oken apod. To, že terasa bude v létě více krytá před sluncem nám spíše nevadí. Moc díky!
Odpovědět
@martinzporuby Podle me to je v pohode, slunce vam bude na terasu svitit odpoledne, coz je podle me idealni. My to budeme mit podobne, taky mame cestu kolem pozemku na jizni strane a terasa bude za barakem. Ja bych spis zvazil, jestli neposunout ten barak trochu dal od cesty. At nemate tu terasu primo pod okny tech sousedu na vychode... Ale zalezi, co na to rekne stavebni urad.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je dobrÿ. Já pracně vymýšlela tento projekt a on ho má Gservis. Jen tam kde máte WC, mám průchod do garáže. WC mám v technický( oddělené). A ještě se mi tam vleze spížka z kuchyě100x130cm. Jo a kamna jsme dali do zadního levého rohu. Jednak nevím,jestli v nich budeme tak často topit a pak neustále je obcházet. A i dřevo se bude moct nosit z terasy. A i polohu máme stejnou. Jo jen v kuchyni budu mít ještě jedno okno. Když se jednou zastřeší terasa, tak ať je v místnosti víc světla.
Odpovědět
Díky za zajímavé postřehy. Ono vzhledem k postavení pozemku se moc dalších možností nenabízí. @moozaj Zajímavé nápady, jak ty dispozice ještě vyladit :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?