Zvětšili byste na úkor šatny raději technickou místnost, poradíte?

Chci požádat o názor, zvětšili byste na úkor šatny v ložnici raději technickou místnost? Kterou variantu byste zvolili??? Foto c.1 - původní návrh, šatna v ložnici (hloubka šatny 120cm) Foto c.2 - místo šatny pouze vestavěná skříň, o to větší (60cm) technická místnost, resp.pradelna. Akorát nevím, kde by mohla být TV? Foto c.3 - v případě, že by zůstala šatna v ložnici, otočit postel směrem k šatně s tím, že by se do šatny šlo jen z jedné strany. Šířka ložnice je 3,5m. Tam by asi nemohly být noční stolky.
Odpovědět
@nelinecek ahoj ja obe varianty jak satnu u pokoje tak pokoj s vestavnou skrini obe varianty maji svoje +-. kazdopade pokud by mohla byt vestavna skrin hlubsi cca 60 cm, tak ti vicemene nahradi tu satnu a usetri prostor. Jde taky o to jak moc musis nebo chces do te satny vstupovat nebo jestli ti staci jen odsoupnout dvere. Radsi bych preferovala vetsi technickou mistnost, ktera ma vetsi vyuziti, pres odkladani vysavace, mopu, kyblu, pracky, susicky,kotlu, bojleru apod.
Odpovědět
@nelinecek trojka je nesmysl, na to nemáte prostor- ze skříně ani nevyndate ramínko.. Moc nechápu přínos jedničky - pokud polezu do skříně/šatny, stejně budu muset otevřít dveře..To už je lepší je mít na korpusu přímo- viz varianta 2.. Televizi není problém do skříně zabudovat..
Odpovědět
Jsem pro dvojku. U jednicky nechapu to zavreni se do skrine. To kdyz bude jeden spat, aby ho druhy nerusil sezenim u pocitace? Trojka sebere hrozne moc prostoru, jsou to dve ulicky - v hlave a v nohach postele.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?