Led světla

Zdravím. Chci se zeptat, po zapnutí nám začala tak po roce světlo problikavat, pak to na chvíli ustane a pak zase nesnesitelně bliká. Dneska jsme sundali kryt a pod ním je panel s LED svetly. Nevíme, jak to vyměnit, pokud to vůbec vyměňovat a hlavně co s tím vůbec je. Pokud se s tím někdo setkal a poradí, tak budeme moc rádi. Děkuji za případné odpovědi.
Odpovědět
Můžete reklamovat. To je taková nová ledkova móda, světla s nevymenitelnym zdrojem. Důležité je, jak světlo vypadá a ne jak svítí nebo jestli se po roce vyhodí. Opravit se to ale možná dá, vetsinou odchází napetove zdroje, který by mohl jít nahradit jiným nebo znalec by odhalil přímo vadnou soucastku, což může byt třeba kondenzátor.
Odpovědět
Mě tam tedy zaráží ten nulák na kostře. Ne že by to byla příčina blikání, ale je to špatně, může to zabrnět i kopnout.
Odpovědět
Rozvody dělal zřejmě pan domácí, ne elektrikář.
Odpovědět
Určitě zkusit reklamovat a nebo vyhodit . Tyto světla je problém opravit protože je problém sehnat díly tedy v ČR v Číně to jde. A buďte ráda že to máte světlo na stěně stačí odšroubovat a dát nové. Problém je to u zabudovaných svítidel . Už jsem řešil problém kdy v obýváku měli 9 zabudovaných led světel a po pár letech jedno odešlo a nastal problém nové už sehnat nešlo ani stejného tvaru . Takže vyřezávat nové otvory do sadroše a výměna všech světel. Proto nedoporučuji nikde dávat světla se zabudovanými led. Vždy to po pár letech odejde.
Odpovědět
@marketkaxoxo Skoro pět let máme tři tyhle https://www.greenlux.cz/default.asp?c... moduly v obyvákových světlech a pořád slouží.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?