Odpověď na příspěvek od romann01:
Ahoj, potřebuji pomoc s opravou kuchyně. Před čas… @romann01 Proč to píšete po dvou hodinách podruhé pod jiným nickem? A co myslíte, nebylo by vhodnější napsat i město nebo alespoň kraj? Pokud teda máte opravdu zájem o řemeslníka, pokud to není úvod k nějaké přiblblé reklamě.Odpověď na příspěvek od romann01:
Ahoj, potřebuji pomoc s opravou kuchyně. Před čas… @romann01 Ahoj! Doporučuji vyzkoušet WeCan – najdeš tam "hodinového manžela", který pracuje i o víkendu. Stačí se zaregistrovat, vybrat službu a domluvit podmínky. Recenze ti pomůžou najít spolehlivého odborníka.Odpověď na příspěvek od p_e_t_r_dv:
@romann01 Ahoj! Doporučuji vyzkoušet WeCan – naj… @p_e_t_r_dv A už je to tady, začíná reklama. Oba registrovaní 16. ledna 2024... Věříte někdo na náhody? 😁Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@romann01 Proč to píšete po dvou hodinách podruh… @jozkakomosny To jsem napsala já, manžel to nevěděl. A ještě jsem vybrala špatné město. Napsala jsem na podporu. Manžel už to napsal správně. Nedávno používám tento web, hned jsem se nezorientovala.Nezlobte seOdpověď na příspěvek od arinal:
@jozkakomosny To jsem napsala já, manžel to nevě… @arinal příště už budete vědet :-) No neřekl bych že si to tu takhle někdo prohledává do detialů 😅