Rozložení bytu

Ahoj všichni, dostali jsme možnost s partnerem si zrekonstruovat patro u babičky v baráčku. Barák je to starší a strašně nešikovně řešený, ale jelikož jsme nechtěli nikdo do podnájmu, tak jsme tu možnost vzali. Rekonstrukce je v plném proudu, jenže.... Je to prostě strašně špatně dispozičně řešeno, kuchyně a obývák jsou ok, ložnice taky, ALE do koupelny se musí jít přes ložnici. Už se sice nemůžu dočkat až tam budem bydlet, bude to "naše" a do budoucna bude baráček celý náš, ale pořád mě něco hlodá, že lézt do koupelny přes ložnici není ono. Chtěla jsem se tedy zeptat, máte to taky tak někdo? Nebo něco podobného? Viz přikladam velmi amatérský plánek :)
Odpovědět

Odpovědět
@starbucks myslím že snad existuje nějaká norma, že jedna koupelna a WC musí být přístupné z chodby? Takhle Vám to povolili na st.úřadu. Já bych prohodila pidi pokojík s koupelnou, jestli to rozvody vody a odpadů dovolí. Alespoň WC s umyvadlem by mělo být samostatné kvůli návštěvám, pece Vám nebudou chodit na záchod přes ložnici?. Pokud je to ale jen dočasné řešení a později budete bydlet i v přízemí tak je to OK. Budou dvě koupelny. Jedna samostatná v přízemí a jedna jen Vaše z ložnice. Pořád na ten obrázek koukám, já bych udělala asi chodbičku ve které by bylo schodiště a vstup do koupelny a obětovala ten jeden pidipokojík. Jaké jsou rozměry místností?
Odpovědět
v přízemí bude přístupné wc s umyvadlem z chodby, takže případné návštěvy budu posílat tam (moc jich k nám stejně nechodí, naši bydlí vedle a partnerova rodina na návštěvy moc není). Kvuli odpadům právě z pidi pokojíku koupelnu udělat nelze a navíc je fakt pidi, že dospělý chlap se tam ani nepoství a mezi pidi pokojíkem a koupelnou je nosný trám v úrovní kolenou, se kterým se dle statika nesmí hnout.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme takhle řešenou koupelnu v podnájmu a zatím to jde, ale natrvalo bych to asi nechtěla. To pak budou děti courat přes ložnici do koupelny.. to fakt ne :)
Odpovědět
zalezi asi na jak dlouhou dobu to bude....ale kdyz uz jste se pustili do rekonstrukce...nestalo by za pokus tam vecpat i chodbu...? zhruba takhle (v malování:)))) ) kdyby to byla SDK konstrukce, tak je to sup sup a financne celkem v pohode....+ ubourani kousku zdi.... i byste mohli zrusit ty dvere na schody, ktere jsou prinejmensim o hubu :))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?