Výměna oken za plastová v bytě 3+1, máte zkušenost?

Chtěla bych se zaptat, zda máte zkušenosti a na kolik vás zhruba vyšla výměna plastových oken v bytě 3+1 (rozloha 78m² )? Případně včetně zasklení balkonu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my dělali výměnu plastových oken v 3+1 (68m2), t.j. 4 okna s parapety + 1balkonové dveře + 4sítě proti hmyzu na vyklápěčky a všude žaluzie. Výměna proběhla v únoru 2011 firmou ABLAK s.r.o. někde od Vyškova (my bydlíme kousek od Hradce Králové) a platili jsme 30 740 Kč. Ráno přijeli a poobědě vše hotovo. Očištění okenních rámů od pěny jsme si dělali sami. Při hodně nízké venkovní teplotě se skla ve spodní části rosí, ale to je asi v normě. Jinak okna krásně dovírají, vše jde lehce a přesně. Doporučuji využít zimních slev, my dostali kolem 50%. Takže spokojenost :-)
Odpovědět
Tak to je parádní cena, to jste mě velmi potěšila. :)
Odpovědět
@vercav89 my jsme měnili plastová okna loni, také 4 okna + 1 balkonové dveře, stará okna si odvezli, montáž jim trvala asi šest hodin (a to máme hodně křivé otvory, dalo jim to zabrat), nemáme tedy ani sítě proti hmyzu ani žaluzky, jsou to trojskla a paráda :) skoro vůbec neslyšíme vrtulníky, které nám létají okolo baráku :) a dali jsme 40 tis
Odpovědět
my jsme tedy počítali s mnohem vyšší cenou..v bytě je 5 oken a dále balkonové dveře,takže myslíte, že bychom se mohli vlézt do 70tis. ?
Odpovědět
Profilova fotka
@vercav89 nechte si udělat nezávislou nabídku, záleží na rozměrech i na doplňcích ... skoro všechny firmy nabídku zdarma bez zaměření dělají (pokud ji nedělají asi bych s firmou nenavazovala obchodní vztah) nebo mají kalkulačky na stránkách, sledujte slevy a taky pokud budete upřednostňovat nějakou firmu a budete mít cenově lepší nabídku, můžete se pokusit u té firmy vyjednat individuální slevu taky se přepetejte bytového družstva na příspěvek ... nám z fondu oprav v minulém bydlení proplatili 1/3 celkových nákladů
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme měnit okna cca za 2 týdny - firma OTHERM - máme byt 3+1 (75m2) - 3 ks trojkřídlých oken, 2x balkónové dveře, 2ks jednokřídlých oken a jedno malé okýnko na WC :-) Nabídka dvojskla služného profilu s venkovními i vnitřními parapety s demontáží, montáží, likvidací starých oken a zednického začištění - cca 55 tisíc. Přišlo nám to jako dobrý poměr kvalita/cena. Jejich nabídka byla asi 3. nejvyšší.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?