Návrh rozdělení místnosti, nějaké rady?

Zdravím dělám rekonstrukci starého domu a chtěl bych nějaké návrhy nebo rady, zatím nemám ještě ani podlahy a příčky takže jsem schopen to ještě celé změnit akorát moc ne kvůli oken. Děkuju za každou radu
Odpovědět
A kdo tam bude bydlet? Jaké vybavení tam chcete?
Odpovědět
@puhelin Budeme tam bydlet s přítelkyní a za nějakou dobu i s dítětem. Jak myslíte to vybavení? Nejlépe něco moderního.
Odpovědět
@puhelin Chceme to v černo, šedo, bílém
Odpovědět
@patrikvacek Jestli mate radeji sprchu, zachod oddeleny od koupelny, potrebujete 2 pracovni stoly, apod. Jak vam ma nekdo pomoc vymyslet dispozici, kdyz nevi, co v byte potrebujete a co ne?
Odpovědět
Mne se nezda, ze byste tam mohli vymyslet jiny pudorys a lepsi. Pohrala bych si s kuchyni, urcite ne linku do U a uprostred pidi stolecek pro dva, kor kdyz planujete rodinu. Dala bych do L a zbytek "Ucka" vytvori jidelni stul..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já třeba ani nikde nevidím vstupní dveře,jsem slepej? 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Asi bych prohodil panty na dveřích do koupelny, pokud je to možné.
Odpovědět
@pyramis I u toho dětského pokoje, řekla bych, aby se to otevíralo ke zdi.
Odpovědět
@oskar83 No jo, pravda, myslela jsem, že jsou v tom výklenku, ale ve 3D modelu to tak nevypadá. Nevstupuje se náhodou zvenku přímo do ložnice, že ne? 😄 Pokud jo, tak bych přinejmenším zrcadlově prohodila obývák s ložnicí + dětským pokojem, ne-li ještě nějakou větší změnu.
Odpovědět
@oskar83 Také nevidím vstup do domu. Líbí se mi samostatná toaleta. Každopádně ta kuchyně by byla pěkná, kdyby byla ve tvaru U, k ostrůvku bych připojil stůl. Bylo by to praktické.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych postel v ložnici soupla níže, udělala příčku, přístupno buď z obou stran nebo z jedné a udělala si tam šatnu
Odpovědět
Mi se to docela líbí a taky si nemyslím, že tam jde vymyslet něco extra převratného. Ale určitě bych vyměnil (velikostně) ložnici za dětský pokoj (možná trochu velikosti optimalizoval) a pohrál bych si ještě s umístěním veškerého nábytku. Možná i umístění skříní ložnice vs. dětský pokoj, viz můj náčrt.
Odpovědět
Článek se načítá
@patrikvacek já je už řečeno nikde není vidět vstup pokud je opravdu v ložnici tak předělát projekt protože to je nesmysl. A jinak k rozmístění na můj vkus je zbytečně velká ložnice. Takže pokud plánujete 2 děti tak přehodit mezi sebou. Pokud 1 tak ložnici zmenšit aspoň o 1-1,5 metrů a všechno posunout a o to zvětšit obývák v získaném místě by byla krásně za stěnou schovaná kuchyň a bylo i místo na stůl atd. Ale záleží to hlavně co vám dovolí odpady. Navíc bych dal příčku i do té šatny. Pokud plánujete 2 děti tak by to šlo v klidu předělat na 2 dětské pokoje.
Odpovědět
...
Odpovědět
Profilova fotka
@davex Takhle je to lepší. Nelíbi se mi když ložnice sousedí s dětským pokojem. Ale takhle by to bylo aspoň trochu oddělené, když jsou zde skříně. Půdorys mi připomíná chatu, kterou měli před lety moji rodiče.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?