Odpověď na příspěvek od janina2208:
Dobrý den, máme špatně řešené schodiště, vysoké s… @janina2208 Použil by som a OSB dosky ako šalung a vylial betónom.Odpověď na příspěvek od kntsz:
Ak dáte širšiu nástupnicu, tak sa vám predĺži výs… @kntsz Ano prostor na prodloužení schodiště máme. Odbourat stupně nebude potřeba, budeme muset na schody přidávat. Prošla jsem už spoustu článků o výpočtu schodiště, to už celkem chápu a až přesně zaměříme, tak spočítám. Ale nevím zda se do realizace pustit😉Odpověď na příspěvek od janina2208:
@kntsz Ano prostor na prodloužení schodiště máme… @janina2208 Já hlasuji pro to, se do toho pustit. Pokud to tedy nejsou schody někam na půdu, kam budete chodit jednou za uherák. Jak se říká, že si člověk zvykne na všechno, tak u našich byly takhle špatně řešené schody do patra (i když ono to tam moc jinak nešlo, toho prostoru tam bylo málo) a štvalo mě to při chození po nich i po letech, plus jde i o bezpečnost (třeba dětí, nebo když po nich člověk jde a nese něco v ruce, tak aby se nemusel bát, že se z nich zřítí).