Bungalov 100m2, stavěný svépomocí. Na kolik vyjde?

Profilova fotka
S přítelem se chystáme stavět dům...Prvně jsme dávali přednost patrovému, nyní se obracíme spíše na bungalov. Chtěly bychom užitkovou plochu něco kolem 100 m2 maximálně. Stavěly bychom svépomocí a řemeslníky máme v rodině nebo mezi známými. Na kolik si myslíte že takový dům vyjde? Včetně vybavení? A přikláněli by jste se spíše k bungalovu nebo k patrovému domu? Budu vděčná za každou odpověď :-)
Odpovědět
Tak malý domek určitě bungalov. Včetně vybavení bych odhadoval 1,5-1,8mio bez pozemku, záleží na vybavení.
Odpovědět
do 150 m2 bych stavěla bungalov, nad 150 m2 bych se začala zamýšlet nad patrovým domem se schodištěm mimo obývací pokoj.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky koukni na můj fotoblog, mám tam projekt. nas to vyjde 1,5 mil.
Odpovědět
Do 100 m2 bych take dala prednost prizemnimu domu. Zalezi na hodne vecech: materialy, pudorys domu, tvar strechy ... jestli jsou na pozemku pripojky, ci ne (u nas to byla docela velka polozka) .. Jake vytapeni, jaky kotel, bude-li se stavet komin ci ne.. jaka okna... jestli zatepleni ... My stavime svepomoci, ale patrovy dum (cca 180 m2 obytne plochy), hodne veci jsme delali sami - Stropy, strechu komlet, okna a topeni delali remeslnici. Jeste neni vse hotovo a jsme na cca 2 mil. Kc... :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?