Odpověď na příspěvek od bayt:
Nechci bejt zlá, ale proč se staráš o ostatní a p… @bayt : paní se ptá. Tak nebuďte zla a hnusná. Asi nejste úplný poctivec.Odpověď na příspěvek od nelaull:
Vím, že ta otázka může být pro někoho osobní, al… @nelaull : každý to ma jinak. Někdo dědil plus hypo a plus dva platy a šetření. Někdo bydlel roky na ubytovně a manžel jezdil např s kamionem od nevidím do nevidím. Někdo si někde nakradl nebo spíš trochu podváděl a někdo bydlel u toho divu do 35ti.Odpověď na příspěvek od panlorenc:
Dovolím si přidat názor z mého úhlu pohledu. Můj … @panlorenc "No a ten zbytek-přesně 0% jsou lidé, co jsou skutečně pracovití, vzdělaní, co mají jasné životní priority a staví si dům opravdu svépomocí. Ono dnes je to tak, že když někdi říká, že staví dům...tak ne nestaví dům, ale nechává se stavět a práce bere už jenom to obvolávání, výběr dekorů apod. detaily." Nesouhlasím, 0% je blbost ... já sám jsem si udělal na baráku většinu sám a terénní úpravy jenom sám.. ano, bylo to 7,5 roku života, ale za ty ušetřené miliony to stálo.. a hlavně vím, že nic není ošizený... a znám ve svém okolí spoustu chlapů, kteří stavěli stejně..Odpověď na příspěvek od pyramis:
Tak, ti co si to staví sami, tak o tom zpravidla … @pyramis Nemáš pravdu. Ti co teda jakoby staví svépomocí nás často zdržují poptávkou, která často stejně končí naším doděláním či alespoň s žádostí o kontakty😀. Čest všem výjimkám. @xkarlos Těch zbylých 0% jsem uvedl řečnicky a ne doslova. (nechápu jak to vůbec může pochopit jinak🙄)Odpověď na příspěvek od panlorenc:
@pyramis Nemáš pravdu. Ti co teda jakoby staví s… @panlorenc no, v kontextu celého příspěvku to není řečnícká odpověď, ta vypadá jinak ... navic řečnické odpovědi nepoužíváte, vždy jen vaše fakta a v prvních větách sám píšete, že je to váš názor, na základě dlouholetých zkušeností ...Odpověď na příspěvek od panlorenc:
@pyramis Nemáš pravdu. Ti co teda jakoby staví s… @panlorenc O pravdě a nepravdě se dá diskutovat donekonečna, ale nefunguje to tak, že někdo řekne o jiným, že jí má, nebo nemá..... Jinak jeden soused v naší ulici stavěl sám s podporou všech přátel a příbuzných - vše krom střechy a oken. Další sousedce to postavil celý táta zedník + pár známých. Další kolega v práci stavař, stavěl komplet sám. I vazníky si napočítal, ty si teda nechal nakonec vyrobit firmou, protože se s tím nechtěl párat. Uvedení po žádné firmě žádné nabídky ohledně stavby na klíč (nabídky na materiál od prodejců pochopitelně ano) aní kontakty nechtěli. Vůbec to nechápu, dyk to přece není možný, že ty pravdo?Odpověď na příspěvek od pyramis:
@panlorenc O pravdě a nepravdě se dá diskutovat … @pyramis Říkám jen moji osobní a životní zkušenost. Neříkám, že to tak platí vždy všude a pro každého.Odpověď na příspěvek od panlorenc:
@pyramis Říkám jen moji osobní a životní zkušeno… @panlorenc To já nepopírám, za to ty jsi popíral mojí zkušenost.Odpověď na příspěvek od pyramis:
@panlorenc To já nepopírám, za to ty jsi popíral… @pyramis Ty jsi reagoval že svepomocnici si nenechávaj nacenit. No a moje zkušenost je, že velmi často si naopak nechávají nacenit. Tvůj názor je názor a můj názor je zkušenost a to je ten rozdíl mezi námi. Hlavně to neber jako urážku, ale jako fakt.