Menší patrový dům, dodavatelsky do 2 mil.?

Profilova fotka
Dobrý den, zajímalo by mě, zda se dá dodavatelsky vejít u domu o zastavěné ploše 73m a podlahové 110m do 2 milionů. Nepočítám do toho pozemek, ten máme, ani zasíťování a venkovní úpravy. Počítám čistě dům a vybavení koupelny, kuchyně za cca 100tis, veškeré podlahy, podlahové topení, elektrokotel a krbovou vložku. Střecha je klasická sedlová a půdorys jednoduchý čtvercový. Vnitřky bychom zvládli s pomocí rodiny, ale jinak vše dodavatelsky. Je tato cena na Jihu Čech reálná? Předem děkuji. Ještě bych chtěla poprosit, pokud jste tak také stavěli, máte položkový rozpočet na vše potřebné? Pokud ano, můžu vás poprosit o zaslání do emailu? tereza.fra@seznam.cz, předem děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem zapomněla napsat, že se jedná o zděný dům. :-)
Odpovědět
To Vám vychází necelých 16 000,- m2 užitné plochy bez DPH. S firmou počítejte spíše mezi 20 - 25 000,- bez DPH a kuchyně. Já finišuji se stavbou částečně svépomoci a ani do této částky za m2 jsem se nedostal.
Odpovědět
Profilova fotka
@roxolanka Máme o chlup větší domek. Nad rozpočtem jsem strávila 14 dní a moje propočty s velkou částí svépomocí jsou 2 100 000kč. V ceně jsem počítala takový ten zlatý střed. Nejsme nároční, takže mramorové podlahy opravdu nepotřebujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
my stavíme úplně sami, dodavatelsky naprosté minimum a modlíme se ať se vejdeme do 2,5mil. ale je fakt, že přítel v některých věcech to nejlevnější rozhodně nechce. pak to musíme uškudlit jinde :-( domeček máme 8x9m na patro z ytongu
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju za reakce. No pokud by to vyšlo do 2,3 mil, tak by se to ještě dalo. Ještě máme druhou variantu a to bungalov 110m2 užitná, tak to musím pořádně propočítat, co nás vyjde líp. Každopádně už teď přemýšlíme, co všechno by jsme zvládli sami, nebo s pomocí rodiny, kde máme i pár zedníků. Možná si nakonec troufneme svépomocí na víc věcí, než jsme si mysleli a to by jsme se snad vejít měli. Nakonec to asi vyhraje stejně ten bungalov. Díky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?