Ploché střecha cena

Zdravím, chtěl jsem se zeptat kvůli ceny ploché střechy. Mám cca 200m² plochu střechy. Celková cena mě vyšla na 724K, mám pocit že je to dost za obyčejnou plochou střechu. Materiál jsem kupoval již v listopadu za 370K + 88K cena krovu. Montáž a provedení střechy byl udělán minulý měsíc a za práci mi bylo naúčtováno 264K. Na to že mi to nedělala žádná velká firma, tak mi to přijde docela dost. Jaký je váš názor děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
přesně tak, malá firma = malá cena. Malý člověk, málo jídla, malá benzinka = levnější benzín. No plocha je docela velká - to není žádná malá střecha a víc by napověděla další nabídka jak na materiál tak i na práci....Zřejmě jste s tou cenou souhlasil, tak úplně nevím co se chcete dozvedet zde?
Odpovědět
@ozzy77 Tak s tou menší firmou a nižší cenou by to smysl dávat mělo - čím větší firma nebo benzinka, tím větší fixní náklady generuje. Musí uživit více lidí, kteří se na samotné realizaci nepodílejí, musí platit za větší prostory atd.
Odpovědět
Normálně by měla být známá cena předem, ale poslední dobou se zřejmě lidé bojí o cenu říci, aby tím dodavatele neodradili. Někteří ani nabídky nedělají. Tak asi víte kolik jich bylo a jak dlouho to dělali, jestli je to přiměřené?
Odpovědět
Jestli to chápu dobře tak se jedná o cenu za kompletní práci. Tedy za montáž nosné části a i následně pak střešního pláště. Myslím že cena je úplně ok.
Odpovědět
Pracovníku bylo 5 a jejich doba na stavbě 10dnů. Krov montáž udělána za 2 dny a za to si naúčtoval 110K, dalších 154K za ostatní věci.
Odpovědět
@peterick no vždy se přibližně bralo půlka ceny matros druhá půlka práce . Záleží jak jste se předem domluvili zda budou placení od metrů nebo hodiny nebo jste se předem dohodli na celkové ceně . Nepište jaká krytina co potřebovali za nářadí to se taky všechno účtuje .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?