Za kolik asi postavíme tento baráček?

Zdravím, chceme si koupit pozemek, který je rovina. Má na hranici elektriku, vodu. Přemýšlíme nad tímto baráčkem a dohadujeme se kolik asi výjde svépomoci. Partner je hodně zručný, už po rodině dělal několikrát elektro, plovoučky, kuch. linky apod. Jeho taťka a švagr staví baráčky. Jen střecha by byla asi řešena firmou ... Já osobně hledám na internetu různé ceny apod. Ale pro představu nevím, kolik mám počítat za přípojky elektro a vody. Hlavní je však cena stavby. Bez vybavení (nábytek) jen materiál. Baráček by to byl tento: http://www.archonplus.cz/projekt_domu... co myslíte? Budu ráda za každý názor. ;-) moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
podívej se na thermo-plus,,, mají také pekne projekty.... stavíme dům Iva
Odpovědět
jj, to mají, ale partner i já jsme si už "zamilovali" tento domeček :-) jen nevíme, kolik tak může stát materiál a ty přípojky. Práci by jsme měli zvládnout sami, krom té střechy... Máme roční dvojčátka a bydlíme v 2+1 a náš sen je vrátit se na baráček, samo, máme omezen rozpočet, ale něco i našetřeno za 12let.... Moc děkuji za tvůj odkaz!
Odpovědět
@renulass je to těžké, takto odhadnout. My stavíme euroline 1174, a věříme, že se vejdeme do 1,5mil, nyní jsme ve fázi štukování, a přípravy podlah a již víme, že nám to bude stačit. Hodně je to o tom za jakou cenu seženete materiál, vše si děláme svépomocí takže fakt za práci jsme dali pouze topenářům. Potom je taky důležitá věc čím budete topit a jak( podlahové topení nebo radiátory). Jinak pro nastínění: hrubé zdi Ytong, základová deska vylitá mixama, střecha s pomocí známého pokrývače sami, omítky, štuky sami, jediné co jsme platili byli elektrikáři a podlahy. V případě, že bys chtěla ještě nějaké info, tak písni. Jinak do začátku přeji pevné nervy na úřady, pak už to jde jako po másle. :-)
Odpovědět
janiiccka: moc děkuji :-) hezký baráček. Mohla by jsi mi i poradit, kolik stojí asi ty přípojky?
Odpovědět
@renulass poslala jsem ti IP
Odpovědět
moc děkuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@janiiccka Dobrý den, můžete mi poslat na vás e-mail, chci také stavět 1174 a měl bych nějaké otázky .Děkuji e-mail:kaprint@kaprint.cz
Odpovědět
myslím že můžete počítat s cenou tak 12tis za m2 takže se vejdete do 1,5 mil.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?