Hledám sousedy z projektu Nové Měcholupy V

Profilova fotka
Ahoj, nechala jsem se inspirovat předchozími diskuzemi a zkusila založit jednu i na pátou etapu - dům E a F :-) Tak co, budoucí sousedi, jste tu někdo, potkáme se tu taky?
Odpovědět
1
2
28
@pruza Tak hodně štěští, já jsem z NM IV. a už se určitě všichni těšíme.... vy máte stěhování cca 02/2015?
Odpovědět
Profilova fotka
@ewelain Díky :-) Jj, co nám říkali, tak by předání klíčů mělo být někdy v únoru. Už se absolutně nemůžeme dočkat, takže vám závidím, že vás to čeká už za pár měsíců :-) Zatím máte vše v pohodě?
Odpovědět
@pruza Uteče to jako voda, uvidíš :-) Ty před námi z III. se stěhovali tuším taky někdy v únoru a taky jsme jim "záviděli"... já jsem zatím byla na první prohlídce, už se to rýsuje, nic závažného jsem neobjevila... jen co mě hodně zklamalo a nějak jsem se s tím už vyrovnala je ten hrozný výhled na stranu kde je ten autoservis, sběrný dvůr a překladiště.... to holt při výběru bytu v projektu napsané nebylo a ani zmíňka o tom, že tam něco takového je.... proč by to tam taky psali, že jo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ewelain Zatím to dost utíká, tak doufám, že bude i dál. Byli jsme si to tam před koupí trochu okouknout, tak s tím blbým výhledem tak nějak počítáme. Víme, že to nejbližší okolí není nic moc, ale holt ostatní výhody zvítězily :-) Hlavně aby nám to dobře postavili :-D
Odpovědět
Hlásím se do klubu:) Máme 3+kk v domě E. Minulý týden jsme byli na prohlídce, vypadá to docela pěkně, byli jsme příjemně překvapený i velikostí bytu a tak, jen je to teda ještě hodně hrubá stavba...nám říkali předání bytu v lednu 2015.
Odpovědět
Profilova fotka
@1janina2 Ahoj :-) A to jste tam byli už takhle brzy, normálně na prohlídce? To jsem ráda, že jste byli spokojeni :-) Nám říkali o předávce leden/únor, jsme až v šestém patře (taky 3+kk v Ečku), tak raději počítáme s únorem. Ale kdyby to bylo v lednu, tak tím lépe :-)
Odpovědět
Potrebovali jsme doresit snizene stropy,tak jsme se byli podivat a domluvit na miste,my jsme 3 patro,my verime v ten leden,tak uvidime
Odpovědět
Profilova fotka
@1janina2 Aha :-) A kde jste si nechávali snížit stropy? Přemýšlím, jestli pak jít nějak zkontrolovat změny v rozvodech nebo jim věřit a jít na návštěvu až budou omítky a podlahy.
Odpovědět
@1janina2 @pruza Ahoj, zajímá mě, jak jste řešili snížení stropů.... já jsem chtěla podhledy a bylo mi řečeno, že aby splnili normu, tak už nemůžou stropy snížit, tak jsem si nechala udělat podhled v obýváku a v ložnici jenom podélně kolem stěny....
Odpovědět
Snizujeme v koupelne a v kuchynskem koute se zabudovanim vyvodu pro bodove osvetleni,je to jen ze sadrokartonu a nikdo s tim problem nemel. My rozvody nemenily,ale na miste jsme zjistili,ze jedny zasuvky mame na uplne blbem miste kvuli nasemu konceptu kuchyne,tak nam to jeste rychle predelaj,jeste ze jsme tam sli,na papire nam to nejak uniklo..
Odpovědět
@1janina2 Byl problém, že ve velké ploše po celé místnosti mi to nedovolili z toho důvodu, jak jsem již psala... kvůli dodržení normy minimální výšky stropu.... proto mi jenom dovolili snížení stropu podél (viz obrázek)
Odpovědět
Takto to podobně bude vypadat...
Odpovědět
Článek se načítá
ewelain, vypadá to moc pěkně. My to taky nebudeme mít snížené v celé místnosti, ale jen nad tím výklenkem v kuchyni, takže proto to asi nevadí, ale koupelnu, tu bysme snad měli mít sníženou celou (teda jestli jsem to dobře pochopila), tohle je parketa mého manžela:)
Odpovědět
E1004 zdravi sousedy z objektu E :)
Odpovědět
Ahoj, dneska jdeme do ekospolu vybírat plovoucí podlahu a dveře, vy máte už někdo vybráno?? A jaký dekor?
Odpovědět
To my zatim stale cekame na naceneni koupelny ze strany Ekospolu, naceneni od SIKA uz mame. Btw vybral si vubec nekdo koupelnu ze standardu?
Odpovědět
My už máme koupelnu dávno uzavřenou, standart nemáme, myslím, že z něj asi málokdo vybral...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) My máme vybráno vše (včetně dveří a podlah) už celkem dlouhou, trochu na nás tlačili, abychom to uzavřeli do půlky června. Podlahy jsme si vybrali ty nejsvětlejší a dveře nakonec z nadstandartu, i když jsem na začátku jisto jistě tvrdila, že vše bude z finančních důvodu standart :-D No a koupelna dopadla stejně nadstandartně. Je to ale hezké, jak už se to začíná rýsovat aspoň v představách. Teď řešíme kuchyň a začínám mít pocit, jestli není prokletá. Kdybyste měl někdo typ na nějakého spolehlivého, šikovného a ne zrovna drahého truhláře/firmu, tak ho opravdu uvítám.
Odpovědět
Chmm je teda fakt ze my sme az 10ty patro, ale trosku me znervoznuje ze uz mate koupelny davno vyrizeny a my porad nic... no budu to muset opet popohnat, uz po nekolikaty :X A o koupelne radeji ani nemluvit, kdyz sme byli v ekospolu, tak nas tam holedbali jak je tohle ve standardu a tohle taky az sme se divili jak si lidi nemuzou vybrat z toho vyberu...v SIKu nas ale velmi rychle schladili, kde se ze standardu vyvrbily defacto dva nejobycejnejsi vzory v 6 ti barvach a tot vse....takze koupelna momentalne za 60K + co si jeste Ekospol pricte. Dvere a podlahy budou uz u nas muset byt standard :) Pry jsou nejake nove kousky na vzorkovne,tak jsem zvedavej jestli si od brezna polepsili...
Odpovědět
Profilova fotka
@azzu Jo, co jsem viděla, tak přidali do standartu novou barvou dveří - tmavé (asi ořech) a jsou celkem pěkné, asi z těch všech nejlepší. My jsme v 6. patře, tak asi v 10. máte víc času. Kdyby hořel nějaký termín, tak by vás určitě urgovali. Taky jsme měli předsevzetí, že vybereme už vše ze standartu, protože koupelna nás taky vyšla na hodně peněz. Dokonce už jsme barvu dveří vybrali a zapsali do toho protokolu, ale chtěli jsme jiný typ prosklení a ten pán, co nás má na starost, nám to tam odmítl zapsat (nevím, jak moc to myslel vážně :-) ), dokud to prý neuvidíme na živo. Tak jsme se nakonec sebrali a do toho Gerbrichu dojeli, i když jsme to neplánovali. No a tam nás uchvátila jiná barva a bylo. Takže pokud opravdu chcete zachovat standart, tak radím, nikam nejezděte :-D
Odpovědět
My jsme 3 patro,tak tam to chteji urco drive. Tak dnes navsteva vzorkovny,dvere orech ze standardu,nejaka novinka,ale ze standartnich podlah jsme nevybrali,takze zase vyssi cena,budeme mit dub co me prijde jak svetly orech,presny nazev nevim
Odpovědět
Profilova fotka
Tak koukám, že jsou na tom všichni stejně :-) Já si ty nadstandarty ospravedlňuji tím, že když už je to naše, tak si tam nedáme něco, co se nám nelíbí. Přeci jen na to budeme koukat příštích x let ;-)
Odpovědět
Tak to je super zprava ty nove dvere, kor pokud vypadaji i k svetu, pac ten predchozi vyber vypadal jak z vietnamske trznice a nedovedl jsem si predstavit, ze jedny dvere z toho vybereme...to uz bych radeji vsadil na zavesny koralky :D
Odpovědět
Profilova fotka
@azzu Taky řešení :-D Jako je trochu znát, že ta folie je horší materiál. Když jsme se dojeli podívat do prodejny, tak jsme si uvědomili, že lamino vypadá přeci jen líp. Ale na těch ořechových je to znát nejmíň, ty fakt vypadají lépe, než ty ostatní dohromady.
Odpovědět
Jojo, taky naše nadstandardy ospravedlňujeme tím, že to bude na dýl, tak ať to stojí za to. A navíc jsme dost poučeni z předchozího bydlení od skansky, kde jsme měli podlahy standardy a moc toho tedy nevydržely. Tak snad tahle bude lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
Lidičky, plánujete nějak návštěvu vnitřku stavby? Já už jsem nedočkavá a chtěla bych se jít podívat, ale zas si říkám, aby už tam bylo vůbec něco k vidění. Jste už nějak v kontaktu se stavbyvedoucím? Jo a koukali jste, že dal Ekospol na stránky webkameru :-)?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tady E712 :-) To se teda divim, že někdo ještě nemusíte mít vybrané koupelny atd, po nás to chtěli už někdy v květnu, ne-li dřív???!!! Ze standardu jsme taky skoro nic nevybrali, ale teda ty doplatky za každej prd, to je něco!!! :-) Už taky někdo nakupujete, nebo jsme my jediný magoři, co si syslej krabice v ložnici? :-D :-D
Odpovědět
@pruza Ahojky, asi se tam půjdeme podívat někdy v srpnu, abysme zkontrolovali jak to vypadá, a pak určo až bude hotová koupelna, obklady a nějaké věci co jsme si nechali dělat nadstandartně...Nám pro tu představu stačila naše první návštěva začátkem května, bylo super to opravdu vidět jak to vypadá, i když to bylo ještě hodně v surovém stavu.
Odpovědět
Profilova fotka
@morgan81 Ahoj :-) My nakupovat nemůžeme, protože to nemáme kam dávat :-D Žijeme v malé garsonce a v září se budeme na toho půl roku stěhovat na ubytovnu... Takže musíme věci co nejvíce eliminovat. Ale jestli tě to uklidní, tak už máme vše vybrané, a kdybych mohla, tak nakupuji taky. Ty doplatky za každou mrňavou změnu byly vážně hrozné, jsem ráda, že už to máme za sebou a můžu na ty ceny raději zapomenout. @1janina2 Tak to asi taky vidím na ten srpen. Rádi bychom si zkontrolovali jestli nám udělali změny ve vývodech tak, jak jsme chtěli.
Odpovědět
Profilova fotka
@pruza No já nechápu, že jsme sem ještě tolik věcí narvali, ale jsme úchylové tak jsme prostě neodolali.. U tchýně už máme i lehátka na terasu :-D :-D Jinak návštěvu plánujeme někdy asi spíš až koncem srpna, aby byly minimálně hotové omítky a mohli jsme si změřit pár stěn kvůli nábytku.. Budeme si dělat potom ještě nějaké úpravy sami, několik zásuvek, protože 500 za jednu je fakt nesmysl a manžel to za odpoledne zvládne, a ještě navíc jedno světlo v obýváku posouvat.. Vzpomněli jsme si bohužel, když už bylo zavedené... =-)
Odpovědět
1
2
28
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?