Plynová varná deska s 5-ti hořáky - rady a tip na výrobce

Dobrý den, má někdo zkušenosti s plynovým 5-ti hořákem. Případné rady a typy na vhodného výrobce ráda uvítám.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám už pár let měděnou od dnes už neexistující značky Ardo. Je to nádherný, ale trošku o nervy ta údržba. Cokoliv přeteče, musí se všechno sundat, rozebrat a vyčistit. Takže za mě, už bych o toho dnes znovu nešla.
Odpovědět
Hele jako nic moc...jak je těch hořáků 5, tak tam stejně nedáš pořádně 5 hrnců...vypadá to hezky, ale je to zbytečný. Jo a bacha na nevyvýšené knoflíky. Když ti uteče voda, tak zateče pod ně a pak to začne prskat, alespoň u značky Fagor...
Odpovědět
Já mám od Boschu ten první obrázek, ale ,,orámování" hořáků je kulaté. Mám ho zhruba 2,5 roku a jsem spokojená. Je pravda, že tam sice nejde moc dobře dát 5 hrnců najednou, ale je tam dostatek místa, pokud potřebuji odstavit hrnec z jiného hořáku. Opět bych si koupila plynovou varnou desku s 5 hořáky, ale možná od jiného výrobce. Má vyvýšené knoflíky, ale deska je jakoby černé sklo a to mi moc nevyhovuje, jdou vidět šmouhy, když ho utírám. Ale známá ho má a je naprosto spokojená i s údržbou, tak to bude asi mýma rukama. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@anitals @zaludova @alusesenka80 Co máte prosím za varnou deskou na zdi (jaký obklad)?
Odpovědět
Profilova fotka
Nic lepšího jsem tenkrát nesehnala :-)
Odpovědět
Já mám varnou desku v prostoru.
Odpovědět

Odpovědět
Pro představu jsem přidala fotografii, která je už tři roky stará. Bylo to foceno hned po montáži, kdy ještě není domalovaná zeď a dodekorováno. Všichni mě odrazovali od pultové desky, která je kousek od varné desky, že bude brzo zničená. Ale jsem naprosto spokojená i po těch letech.
Odpovědět
Pracovní deska je daná i jako "obklad"
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?