SÍŤOVÝ TYČOVÝ vysavač

Dobrý den, prosím o doporučení nejlépe na síťový tyčový vysavač.. nechce se mi moc kupovat vysavač s baterií na nabíjení (nějak nejsem přesvědčená o tom, jak dlouho baterie může vydržet - myslím tím v řádu let). Pokud ale máte nějakou dobrou zkušenost i s vysavačem na baterii, ráda si nechám poradit. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Já můžu vřele doporučit Philips SpeedPro MAX Aqua, je však bateriový, vysává a je možné zároveň i vytírat. Perfektní tah a hlavně to, že se netahá kabel a pořád nepřepojuje do různých zásuvek, je pro mě k nezaplacení. Na turbo výkon vysaju celý velký barák (cca skoro 200 m2) a na výkon 2 mi baterie vydrží na vytření celého baráku. Násada na čalounění perfektně vysaje gauč. Měla jsem více těchto tyčových vysavačů, ale tento je pro mě nejlepší. Vytírá taky výborně. Je dražší, stál skoro 15 000,- , ale na Phillipsu byla akce 20%, případně i 30% když tam zadáte, že máte narozeniny. Přesvědčila mě i možnost 45 dní na vyzkoušení a v případě nespojenosti možnost vrácení. Za mě je skvělý.
Odpovědět
Bohužel, asi nějaká regule EU, řízení osudu, vyšší moc, kartel renomovaných výrobců nebo nevím co způsobilo, že se síťové tyčové už nevyrábějí. Nám se podařilo před dvěma lety koupit Electrolux Energica, a už tehdy to byl doprodej. Asi se to na vkus výrobce málo kazí. Pokud se nechcete crcat s bateriemi, což Vám držím palce, je to pitomost, zkuste bazary. Aktuálně se dají na 230V nové sehnat jen low-end značky, nejlepší asi hyundai. To nemusí být špatně, bude to kopie renomovaných, ale se servisem to bude asi marné. Na druhou stranu to stojí kolem dvou tisíc, takže než s edostanete na cenu philipse za patnáct klacků, nějakou práci to udělá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@petta33 muzu se zeptat, jak jste s odstupem casu s vysavacem spokojena? Vydrzi stale baterie?
Odpovědět
Profilova fotka
@denessa jsem spokojená. Mám ho necelý rok, baterie vydrží zatím stále stejně. Uvidíme za dva, tři roky, ale doufám, že se ta výdrž baterie nebude snižovat.. Záleží i na tom, jestli to vysáváte na nejvyšší turbo rychlost nebo na nižší rychlosti. My máme dost velkou podlahovou plochu, skoro 200 m2 a na 100% nabytí s tím vytřu naráz barák, ale na vytírání nedávám to turbo. Když ale jen vysávám, tak na nejvyšší turbo rychlost vysaju celý barák, na turbo to vydrží cca 25 minut.
Odpovědět
@petta33 A můžu se ještě zeptat, dáváte tam jen vodu nebo i nějaký saponát? A vodu studenou? Vytře se tím i zaschlá nečistota?
Odpovědět
Profilova fotka
@denessa Dávám tam i saponát, nejčastěji Sanytol a vodu teplou. Zaschlou nečistotu to vytře v pohodě, je tam i možnost nohou to vícekrát sešlápnout (na té části, kde je ta nádržka s vodou) a nastříká to více vody, to je právě pro případy, když je potřeba víc vody třeba na více znečištěná místa. Mě i hodně přesvědčilo to, že je tam možnost 45 dní vyzkoušení a v této lhůtě je možné bez udání důvodů to vrátit, kdyby nevyhovoval. Nerada kupuju zajíce v pytli a bez vyzkoušení, zvlášť pokud je to dražší věc, ale tahle možnost mě přesvědčila (kupovala jsem přímo u Phillips.cz)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?