Trouba - digitální ovládání nebo klasické knoflíky

Prosím o radu:) Váhám mezi dvěma troubami. Jedna má pouze dotykové ovládání, druhá má klasické knoflíky. Obě jsou elektrolux jedna EOC5654AAX, druhá EOC5750AOX Designově se mi více líbí ta s dotykovým displejem ale nikdy jsem takovou troubu neměla tak se toho trochu bojím. Nemáte někdo plně dotykový displej? pokud ano jak jste s tím spokojeni? díky moc za info:)
Odpovědět
Profilova fotka
5750 :-) lepsi lip vybavena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Knofliky jsou jistota. Ze všech těch displejů mi jednou švíkne. A to nejsem žádná konzerva, elektronika mi neva, ale - zlatý čudlíky!
Odpovědět
@pettulaz stejný názor jako zuzekk... knoflíky jsou jistota.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme "bezčudlíkovou" troubu Beko a (zatím) jsem spokojená. Když jsme vybírali, tak mi přišlo, že všechny čudlíky byly pěkně šmejdské - div mi nezůstaly v ruce, jak se viklaly. A když už byly opravdu "pevné", tak to byla trouba za desetitisíce.
Odpovědět
Bezčudlíková trouba by mohla být jednodušší na údržbu, prostě se to utře a neřeším olezlé/opálené čudlíky. Ale jestli jdou vyměnit nebo je to kvalitně promyšlené, tak je to spíš o designu.
Odpovědět
Profilova fotka
Troubu jsem vybirala moc dlouho. Vzdy jsem mela s cudliky, ale vadilo mi jak se zaspini a nejde to poradne vydrhnout. Shanela jsem troubu, kde jdou kolecka zamacknout, ale po zkusenostech znamych jsem od toho upustila nebot mastnota se casem dostala dovnitr a kolecka sla tezko vytahnout. Nakonec jsem si koupila tuto bosch HBG655NS1. Jsem maximalne spokohena. Ma dotyk. displej, ale tim srribrnym koleckem to ovladas. Pecu v ni velmi casto, protoze me to bavi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Do 40 let digi, nad 40 let věku už jen knoflíky:). Pokud máš čas a trpělivost tak naťukávej digi číslovky. Pokud vše chceš ovládat přirozeně a bez studování manualů tak knoflíky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?