Diskusi odebírájí 4 lidé

Vestavná lednice s velkým vnitřním prostorem - tip

Profilova fotka
Ahoj, poradíte, prosím, nějakou vestavnou lednici s co největším vnitřním prostorem a mrazákem? Co jsem zatím všude viděla, tak vestavěné lednice jsou uvnitř dost malé, ale určitě se najde nějaká dobře řešená, která by ten vnitřek měla prostornější, i třeba na úkor mrazáčku, který nemusí být tak velký. Děkuji!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj každá vestavná lednice je podstatne mensi nez volne stojici, pokud chces velky mrazak tak doporucuju zvolit samostatny mrazak a samostatnou lednici
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já bych právě brala v té vestavěné klidně i menší mrazák, ale hlavně aby ten prostor té lednice byl co největší, i na úkor toho mrazáku..
Odpovědět
Vybrali jsme snad nejvyšší co jsme našli. Jestli má někdo ještě lepší tip, řekněte: Whirlpool ART 9811/A++ SF.
Odpovědět
Tato mi v Ikea přišla hodně velká. Uvažuju o ní do kuchyně.
Odpovědět
ujímám se vedení :) a asi možná i levněji
Odpovědět
Tato v ikea je trosku menší ale o dost levnější.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme tuto https://lednice.heureka.cz/electrolux... už dva roky a ještě se mi nestalo, že by se nám tam nevešly věci. Mrazák (velikost) pro mě nebyl důležitý, mám ještě velký samostatně stojící v komoře (zejména na maso pro psy, ale dávám do něj tu a tam i naše věci). Jen teda jsem tu naši pořizovala za cca 16 tis.
Odpovědět
@jajinka121 no ale chtěla jste co největší, to je nefér o ceně jsme nemluvili. :-D Ta Whirl má objem 308 litrů.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyžtak se tu zaháčkuju pro tipy na ledničky :) Zatím řešit nebudem ale do budoucna určitě a chtěla bych něco podobného tomu, co mám teď 227l lednice a 91l mrazák ale ten mrazák může být i menší :-)
Odpovědět
@lucka_dc to máte jakou prosím?
Odpovědět
Profilova fotka
@warflyer teď máme volně stojící. Ale ten prostor mi plně vyhovuje, proto se chci tomu s vestavnou co nejvíce přiblížit
Odpovědět
Profilova fotka
@jajinka121 Ikea mě nenapadla, zajdeme se tam kouknout, díky
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@warflyer děkuji, kouknu na ni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina děkuji, není moc hlučná? Dívala jsem se na nějaké recenze a pár lidí uvádělo vyšší hlučnost
Odpovědět
Profilova fotka
@petta33 https://www.mctree.cz/liebherr-icus-3224
Odpovědět
Profilova fotka
@petta33 vůbec, máme spojený OP s kuchyní a naprosto v pohodě. Slyšet není vůbec.
Odpovědět
@petta33 Pozri si Whirlpool SP40 800 (resp. SP40 801 alebo SP40 802). Šírka 69cm.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme Whirlpool ART 9811/A ++ SF, celkový objem má 308 l, nicméně dohromady s mrazákem, lednička jako taková má 228 l.U nás byla podmínka co největší objem lednice, tj. + 200l, min. 80 l mrazák, NoFrost a antibakteriální zónu, a co nejlepší energetická třída do 20 tisíc. Tudíž nejlíp vycházela tato.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky Trošku dražší, ale parádní prostor, díky :-)
Odpovědět
@denisa_vys a spokojeni? Ještě ji máme ve skladu. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@warflyer netuším 😂 už je od listopadu zapojená v bytě, ale stěhujeme se až příští víkend. Uvidíme no, my jsme jen dva, pohledově vypadá, že by nám snad měla stačit 😂 Nevím jestli jste koukali, ale mě akorát přijde, že nemá moc chytře řešený ten mrazák ...
Odpovědět
@denisa_vys v pohodě, to se poddá. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Hezky den, rada bych se zeptala, jestli mate nekdo zvlast vestavnou lednici a zvlast vestaveny mrazak pripadne jake. Zvazujem z duvodu velikosti, standartni vestavne kombiace se mi zdaji male. V druhem kroku budu resit, zda pujde do kuchyne Ikea. Dekuji vsem za info
Odpovědět
@petta33 určitě budeme kupovat samostatnou lednici a samostatný mrazák...
Odpovědět
@barusinda Máme tuto: https://www.mall.cz/vestavne-lednicky... Zrovna včera jsme ji montovali do kuchyně Ikea, pasuje. Mrazák máme volně stojící ve spíži.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 letech
Dobrý den, obnovuji diskusi a hledám vítěze v kategorii vestavěných ledniček s největším vnitřním objemem :) Ideálně kombinované - vespod mrazák na 3 šuplíky. Klasický rozměr do 60cm skříně. Neřešili jste teď někdo v nedávné době? Děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících

Odpověď na příspěvek od uzjetotak:

Dobrý den, obnovuji diskusi a hledám vítěze v kat…
@uzjetotak My jsem si teď nedávno pořídili tady tuto od Liebherru https://www.parolek-shop.cz/liebherr-... Má NoFrost technologii, takže se u ní člověk nemusí starat o odmrazování a je tichá. Poměr cena/výkon super.
Odpovědět
mrkněte na kuchyně v šířce 70-75 cm. Teta si teď dávala do kuchyně Whirlpool WH SP70 T241P, kupovali jsme ve velkoskladu. Taky o nějaké takové uvažuju, až mi odejde americká
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od martajane:

@uzjetotak My jsem si teď nedávno pořídili tady t…
@martajane Ta vypadá docela dobře. Instalovali jste si to sami?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?