Vydláždění plochy na zahradě

Dobrý den, koupili jsme rodinný dům se zahradou, za domem není žádná zpevněná plocha/dvorek, pouze tráva. Chtěli bychom tam vydláždit plochu. Chtěla jsem se zeptat, zda musíme žádat o nějaké povolení, protože vlastně zastavíme plochu našeho pozemku (pozemek je celkově 3000 m² vedený jako zahrada a orná půda) - jestli je to bráno jako například terasa...momentálně je zezadu domu jen chodník z betonových bloků. Kdybychom jej nahradili dlaždicemi a pokračovali dále a spojili to s tou terasou, tak zda by to bylo bráno jako součást domu a už se to řešilo přes úřad. Snad jsem to popsala srozumitelně :-) Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
V příloze posílám fotku nákresu :-) původně jsme chtěli pouze pergolu do 25 m², ale tím, že nemáme dvorek, tak by se zpevněná plocha hodila :-) červeně označený je chodník, který zde už máme, modře označená je naše představa. Celková "zabetonová" plocha by tedy byla 80 m².
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od andredka:

V příloze posílám fotku nákresu :-) původně jsme …
@andredka Správne by ste mali zaplatiť za vyňatie z pôdneho fondu, reálne to skoro nikto nerieši.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@andredka Správne by ste mali zaplatiť za vyňatie…
@roman_ děkuji za odpověď...po zvážení bych tady šla raději oficiální cestou, máme tak otevřený prostor, že to bude viditelné z leteckého snímku...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?