Změna projektu, poraďte prosím

Dobrý den všem, máme projekt, který teď je na úřadech, a příští týden bychom měli dostat povolení. (ohlášku - stavíme do 150m2). Začali jsme postupně s úpravy pozemků, a hle problém, máme tam skálu a usazení baráku, kde je před tím garáž není možná - nebo je, ale tak, že již nezbyde žádné místo na terasu nic. Máte někdo zkušenosti s tím, že se barák postavil o 3m posunutý na jednu stranu a nestavěla by se garáž? Co na to úřady? Jde to pak dodatečně změnou? Děkuji za jakékoliv poznatky. Lucie
Odpovědět
Došel bych se zeptat na stavební úřad jak postupovat. Většinou poradí a vy víte na čem jste ☺😎
Odpovědět
Tam si zajdu. Jen jsem chtěla vědět, zda někdo taky neměl takovou změnu. Děkuji
Odpovědět
Zmena stavby pred dokoncenim je mozna az po tom, co vam to urad povoli. Ze dum posunete uz je zmena uzemniho rozhodnuti/souhlasu, tzn. od zacatku. Takze byste stejne vse podstoupili znovu. Co je pro vas vyhodnejsi si vyhodnotte. Pisu jak je to podle zakona, ale jak by postupovali u vas na st. urade zjistite az tam.
Odpovědět
@puhelin děkuji. a myslíte si, že stavební úřad by mohl s tím souhlasíte bez toho kolečka nanovo? Je to pouze na rozhodnutí jich?
Odpovědět
@lucifer8 Je to zmena rozhodnuti. Urcite budou potrebovat vedet, jestli pod stavbou nepovedou site (pokud mate vyjadreni k celemu pozemku, tim lepe). A meli byste mit souhlas sousedu na situacni vykres. Ostatni podle toho, co vyhodnoti st. urad (zivotni prostredi, vyjmuti ze zpf,...) - oni znaji situaci v okoli vasi stavby.
Odpovědět
@lucifer8 Pisu zmena rozhodnuti, ale vladtne nevim, jestli jste dostali uzemni souhlas nebo uzemni rozhodnuti. Pro uzemni souhlas potrebujete souhlasy na situacnim výkresu, pro rozhodnuti sousedy ovesle st. urad sam...
Odpovědět
sousedy máme jen jedny... a měli jsme od nich podpis na situační výkresu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?