Odpověď na příspěvek od anna_1980:
Dobrý den, poprvé píšu na toto fórum, protože už… @anna_1980 no když nebude žádný dobrý nápad. Tak za a)sundat a vyčistit na trávě a za b) vyměnit fixní okno za otevírací. Teď to dělá kámoška a není to až tak drahéOdpověď na příspěvek od ktz:
opravdu se k nemu neda dostat ze zebriku? nafotte… @ktz Žaluzie a roleta je rozdíl.Odpověď na příspěvek od artep1987:
@anna_1980 no když nebude žádný dobrý nápad. Tak … @artep1987 Moje okna jsou velmi velká a nemohu je vyměnit za otevíratelná :(Odpověď na příspěvek od anna_1980:
Ještě jsem tak pátrala na internetu a narazila js… @anna_1980 No vidíte, podobnou vychytávkou sa čistia akváriá.Odpověď na příspěvek od anna_1980:
Ještě jsem tak pátrala na internetu a narazila js… @anna_1980 To by mohlo fungovat - je to na magnetickém principu, případně si něco podobného upravit - vyrobit. Něčím podobným se dají čisti okna, ta jsou ale zcela rovná - u těch rolet to může být problém, ale zkusil bych objednat, ono to určitě nestojí majlant. Při troše šikovnosti by šlo něco podobného udělat i podomácku.