Terasa - přiznané botky?

Profilova fotka
Ahojte, mám tu takový dotaz máte někdo terasu, kde jsou ty přiznané spoje - botky? Jak moc to kazí estetický charakter? Nebo je lepší více investovat, aby byly spoje neviditelné? Hledám na netu obrázky a většinou to tam nikdo nemá... Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám ještě fotku, jak jsem to našla na netu. Dá se to pak nějak zamaskovat? Jaký je vůbec cenový rozdíl? Nerada bych řešila "problém", který se týká třeba 10 000 kč (ty v celé sumě za barák už fakt "nehrají" roli)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to na fotce je doslova hnus. To není tesařína a na terasu si to neumím představit. Navíc to nejsou ani botky ale "elka".
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od pyramis:

Tak to na fotce je doslova hnus. To není tesařína…
@pyramis No už jsme se s manželem domluvili, že na terasu chceme "neviditelné spoje", jestli to tak můžu nazvat a pro stání na auto ty botky (ne ty z obrázku).. Každopádně, dávala jsem foto i do jedné skupiny na fb a taky se tam všichni hrozili, co to je.. tak je to asi opravdu hrůza :-)
Odpovědět
Přidám naši variantu kotvení pergoly, které probíhá do podbití a následné ukotveno k vazníku.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od jakobex:

Přidám naši variantu kotvení pergoly, které probí…
@jakobex Něco takového asi budeme mít, manžel říkal, že to právě nebudeme mít položené na trámu, ale právě dané do něj anebo pak ty botky... ale za mě je lepší cokoliv, kde je jen dřevo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?