Falcovaná hliníková střecha - střešní okna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na názor ohledně našeho provedení střechy. Zejména co se okolí střešních oken týká. Nám to přijde, mírně řečeno, nepovedené. Představovali jsme si daleko “čistější” práci. Dále nás trochu znepokojily nerovnosti (boule) na povrchu téměř celé střechy. Máte nějakou vlastní zkušenost s falcovanou hliníkovou střechou, která má střešní okna? Moc děkuji!
Odpovědět
My mame hlinkovou, neco malo v galerii. Na fotce to vazne vypada vyboulene a ty okna jsou vazne pitoma. Nam tedy zase na sedou strechu placli cerny okynko. Ale to je detail, jinak strechu delali precizne. Mame plech od Lindab.
Odpovědět
@veruii Ahoj, taky máme hliníkovou falcovku, konkrétně Prefu. Kdyby mi střechu udělali takhle tak bych to asi přes srdce neprenesl. Vybouleni je podle střechaře u falcovky běžné, měl jsem z toho taky strach, ale udělali to kluci dobre. Záleží ale asi na materiálu a hlavně na lidech co tu střechu dělají. Přidávám fotky naši střechy, včetně detailu kolem komína, ať mate porovnání.
Odpovědět
@veruii bohužel tato krytina není zrovna vhodná aby se v ní něco umisťovalo je to celkem problém a náročné chce to fakt zkušené lidi. Měla jste si vybrat jinou krytinu. My máme střešní oknu hned u hřebenu tak je to v klidu akorát komín byl problém a je to podobné jak vaše ale s tím se počítalo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?