Holubí trus na střeše

Zdravím, dokončujeme stavbu RD a máme totálně špinavou menší část střech od holubího trusu. Vůbec nerozumím, že to může být na takto malém místě ca 3 m2 plochy v podstatě souvislá vrstva. Chci to nechat spláchnout wapkou a dát na střechu hroty, máte ještě jiné řešení?
Odpovědět
Holubi sú svine, keď sa im nejaké miesto zapáči, tak ho len tak neopustia. Záleží asi aká strecha, ale úplne by som tie hroty nepreceňoval, to by museli byť súvisle po celej streche, aby to trochu fungovalo.
Odpovědět
Nejlepsi je zjistit, kdo v okoli holuby ma, nebot nasi meli takovy problem a pak zjistili, ze sousede je chovaji, tak s nimi pak resili dalsi postup, co by bylo nejlepsi.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od radek89:

Zdravím, dokončujeme stavbu RD a máme totálně špi…
@radek89 Ahoj, je to jen nápad, ale za pokus to stojí. Kdybych měl ten samý problém, zkusil bych tam dát nějakou plašičku. Na paneláky se obecně dávají třeba makety dravců. Nějaká maketa dravce, třeba sovy za 500Kč. Za vyzkoušení to stojí. Přinejhorším Vás to bude stát pětičento a plašičku si můžete postavit/pověsit někam jinam. Je to levnější jak kupovat několik desítek kusů hrotů na 3m2. Na 1m2 to vychází cca na 20ks á75 takže něco kolem 1500.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kadousek2:

@radek89 Ahoj, je to jen nápad, ale za pokus to…
@kadousek2 Ta maketa je super nápad. A prodávají se cca od 200 Kč, z odolného plastu. Zkuste strýčka Google, ať nedělám reklamu.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:

@kadousek2 Ta maketa je super nápad. A prodávají…
@jozkakomosny my jsme i maketu dávali a vůbec to nepomohlo. Podle mě ty plastové jsou vyhozeny peníze.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?