Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@dumnadvodouemailcz Kup si reklamní prostor a ne… @jozkakomosny Dobrý den pane Komošný, já nic neprodávám, takže můj příspěvek není reklama. Nevidím nic špatného natom, když někdo natočí videa o stavění, a na fóru o stavění umístí odkaz k jejich shlédnutí a to do správné sekce, rozdává rady, které se mohou někomu dalšímu hodit. Týká se to stavby domu, a můj příspěvek je k tématu. Řekl bych, když se podívám na většinu otázek nebo odpovědí, které zde čtu, a porovnám s videi, které jsem pro budoucí stavebníky natočil, že moje videa mají o dost větší přidanou hodnotu. Ale chápu... je jednoduché něco hned odsoudit, aniž bych to viděl, a ještě cizímu člověku hned tykat. Přeji Vám hodně úspěchů do budoucna :-)Odpověď na příspěvek od dumnadvodouemailcz:
@jozkakomosny Dobrý den pane Komošný, já nic nepr… @dumnadvodouemailcz To nic nemění na tom, že sebezostyšně a bez ohledu na téma cpeš kamkoliv, aby si tě někdo všimnul. Takže opakuji - běž se předvádět jinam, kde si koupíš reklamní prostor.Odpověď na příspěvek od pyramis:
Xicht jeden :-) @pyramis Ten jen potřebuje, aby se na jeho videa klikalo, protože pro výdělek na YouTube potřebuje předepsaný počet shlédnutí.Odpověď na příspěvek od dumnadvodouemailcz:
@jozkakomosny Dobrý den pane Komošný, já nic nepr… @dumnadvodouemailcz a kdo zaručí že informace ve vašich videjich jsou správné ?