Jakou výmalbu v obývací části?

Profilova fotka
Poradíte, jakou zvolit barvu výmalby v obýváku propojeném s kuchyní? Nyní máme světle fialovou - 3 stěny, ale moc se mi to nelíbí. Je to strašně studené.
Odpovědět
jasmínová vám to oživí
Odpovědět
Skôr by som išla do farby, ktora Vám to spestri... Sivozelena, bezovozelena, olivova... Alebo potom niečo zo žltých odtienov, ale teplých, napr. Ako slnecnica, jesenné žlté listie...
Odpovědět
dala bych bílou. Se dřevem mi to ladí nejvíce...Je to nejhezčí kontrast...
Odpovědět
Profilova fotka
Máme tyrkys teď na chodbě s bílou kávou a řenu, že je to velká bomba... xo)))) Máme tam tak tmavé schody jako vy ten nábytek - a sedlo si to tam jak hrnec na prdel... fakt super... x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jeniki89 osobně bych dala taky bílou a barevně spíš poladila doplňkama.
Odpovědět
Profilova fotka
Bílý zůstane kuchyňský kout a jedna stěna u okna. Na ostatní stěny bych raději barvu,aby vynikly bílé dveře.
Odpovědět
Profilova fotka
@beatrice.h Mohla bys mi hodit fotku do IP. Děkuji Jana
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@jeniki89 Jeniki, máme podobnou barevnou kombinaci bílá-béžová-tměvěhnědá. Přímo kombinace bílá-ořech je dnes snad nejpoužívanější, alespoň co vidím tady na Střeše. Sama jsem přemýšlela dlouho, kterou doplňkovou barvu k tomu zvolit a ještě jsem to nevymyslela. Ten kontrast v nábytku bílá tmavá je dost studený a nabízí se k tomu nějaký studený odstín jako je např. ta fialková, ale člověk se po nějaké době necítí v takových barvách moc dobře...navíc v kombinaci s černou. kamarádka to měla přesně tak a po roce přemalovala fialovou na pomerančově oranžovou...vyloženě měla absťák po teplé barvě, obývák na ni působil depresivně. Mně osobně se oranžová (ani žádné její odstíny) nelíbí. Pokud bys chtěla kontrast zjemnit, utlumit, doporučila bych taky tmavě žlutou až okrovou. Pro svěží výraz bych dala zelenou (mám ráda olivovou, ale může být klidně i limetková). Hodně vidím takto ontrastní nábytek i s vínovou, ale ta myslím tu dramatičnost ještě podtrhuje, na mě vínová s tmavou nepůsobí dobře.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?